Çağrı Telkıvıran kimdir, sevgilisi kim? Şarkıları neler?

Çağrı Telkıvıran kimdir, sevgilisi kim, şarkıları neler gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde bir kafeden Aslı Bekiroğlu ile çıkan Çağrı Telkıvıran kimdir, sevgilisi kim, şarkıları neler sizler için araştırdık.

Çağrı Telkıvıran kimdir, sevgilisi kim, şarkıları neler sizler için araştırdık. Dijital bir platform olan Exxen’de “Yetiş Zeynep” dizisinin başrolünde yer alan Aslı Bekiroğlu geçtiğimiz günlerde bir mekandan çıkarken müzisyen Çağrı Telkıvıran ile kameralara yakalandı.

Arnavutköy’deki bir büfede görünen çift, yemek siparişlerini beklerken görüntülendiler. Aslı Bekiroğlu ile Çağrı Telkıvıran, büfeden ayrılmadan maskelerini yüzlerine takmaları dikkatleri çekerek sevgililer mi sorusunu düşündürdü.. Aslı Bekiroğlu, yeni ilişkisi hakkında sorulan sorulara “Çok mutluyuz, her şey yolunda.” açıklamasını yaparak yoluna devam etti.

Çağrı Telkıvıran kimdir, sevgilisi kim? Şarkıları neler?

Çağrı Telkıvıran kimdir?

Birçok başaralı isim ile çalışan Çağrı Telkıvıran şimdiye kadar Oğuzhan Koç, Berksay, Ebru Yaşar, Bengü, Simge Sağıın, Zeynep Bastık, Murat Dalkılıç, Kutsi, Ece Seçkin, Kolpa ve İdo Tatlıses gibi çok sayıda ünlü ismin aranjörlüğünü yapmış ayrıca söz ve bestelerini de kendisi yapan Çağrı Telkıvıran, müzik yolculuğuna da kendi şarkılarını seslendirerek de sahne almaktadır.

Geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisi Aslı Bekiroğlu ile birlikte bir büfede görüntülendi. Yeni ilişkileri hakkında pek bir açıklama yapmayan çift çok mutluyuz dedi.

Çağrı Telkıvıran kimdir, sevgilisi kim? Şarkıları neler?

Çağrı Telkıvıran Instagram adresi ne?

Müzisyen olan Çağrı Telkıvıran’ın Instagram adresine Cagri Telkiviran (@cagritelkiviran) kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Çağrı Telkıvıran Şarkıları

-Kırmızı Karlar · 2020

-Olur Mu? · 2020

-Yedi İçti · 2020

Çağrı Telkıvıran kimdir, sevgilisi kim? Şarkıları neler? ile ilgili etiketler Çağrı Telkıvıran kimdir kaç yaşında nerelidir Instagram adresi sevgilisi kim şarkıları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.