Çağla Altunkaya Acun Ilıcalı'dan hamile mi? Büyüyen karnı dikkat çekti

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, kızı Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı ile evliliğini noktaladıktan sonra 22 yaşındaki Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başlamıştı. 52 yaşındaki Acun Ilıcalı'nın sevgilisinin kendisinden 30 yaş küçük olması, magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Çağla Altunkaya'nın hamile olduğu ve Acun Ilıcalı'nın beşinci kez baba olmaya hazırlandığı iddia edildi.

Uzun süredir birlikteliklerine devam eden Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya cephesinden flaş bir haber geldi. Altunkaya'nın, ortaya çıkan son karesinde şişkin göbeği dikkat çekti. Ayça Çağla'nın hamile olduğu iddiaları sonrası "Acun Ilıcalı 5. kez baba mı oluyor?" soruları akıllara geldi.

Çağla Altunkaya Acun Ilıcalı'dan hamile mi? Büyüyen karnı dikkat çekti

İlişkilerini göz önünde yaşamaya başlayan çift hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

 

ACUN BABA MI OLUYOR?

Formuna dikkat eden Ayça Çağla Altunkaya, bir spor salonunda görüntülendi. Magazin Fısıltısı'nda yer alan fotoğrafta Altunkaya'nın karnındaki şişlik ise akıllara hamilelik iddiasını getirdi.

Çağla Altunkaya Acun Ilıcalı'dan hamile mi? Büyüyen karnı dikkat çekti

Mutlu bir birliktelikleri olan ikilinin bebek beklediği iddiası ise kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırırken taraflardan henüz bir açıklama gelmedi.

Acun Ilıcalı'nın Seda Başbuğ ile evliliğinden 1 kızı, Zeynep Yılmaz ile evliliğinden 2 kızı, Şeyma Subaşı ile evliliğinden de 1 kızı var.


İKİ YILDIR AŞK YAŞIYORLAR

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz haftalarda verdiği röportajda sevgilisi için şunları dile getirmişti:

"Çağla ile iki yılı devirdik, ilişkimiz çok güzel. Üretken bir dönem geçirmemde Çağla ile yakaladığım huzurun payı büyük."

 

Çağla Altunkaya Acun Ilıcalı'dan hamile mi? Büyüyen karnı dikkat çekti ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Çağla Altunkaya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.