Çağıl Özge Özkul kimdir? beIN Medya Grubu'ndan şifresiz kanal!

beIN Sports Haber nasıl izlenir? Süper Lig dahil Avrupa’daki birçok futbol karşılaşmasının yayın haklarını elinde bulunduran beIN Sports, futbolseverleri heyecanlandıracak yeni bir kanalın duyurusunu yaptı. beIN SPORTS'un yeni kanalı beIN SPORTS HABER, bugün izleyici ile buluşuyor. BeIN Sports Haber adı ile yeni bir spor kanalı, yayın hayatına başlıyor. Türksat ve Digitürk platformlarında şifresiz yayınlanacak olan BeIN Sports Haber'in frekans bilgileri, yayın tarihi ve tüm detaylar haberimizde. beIN Sports'un Galatasaray TV'den transfer ettiği Türkiye güzeli Çağıl Özge Özkul kimdir. beIN Sports, hangi tescilli güzeli transfer etti? beIN Sports spikerleri kimlerdir? Ayrıntılar haberimizde…

Sporun en büyük destekçisi ve spora her platformda katkı sağlayan Digiturk, yeni yatırımlarıyla spor içeriklerini zenginleştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yaptığı tanıtım toplantısı ile yenilenen kanal adlarını, son teknolojik altyapıya sahip stüdyolarını ve logolarını kamuoyu ile paylaşan Digiturk, beIN SPORTS kanalı ile sporseverlere yepyeni programlar sunuyor. beIN Sports Haber nasıl izlenir? beIN Medya Grup bünyesinde yayın yapan Digiturk platformundaki spor kanallarına bir yenisi eklendi. Hem de bu kanal, Türksat uydusundan şifresiz bir şekilde izlenebilecek! Kurum, yeni spor haber kanalı beIN Sports Haber'in yayınlarına kendi platformu üzerinde başlamıştı. Kanal, 25 Ekim saat 19:00'dan itibaren Türksat aracılığıyla şifresiz yayın yapıyor olacak. Kanalda maç özetleri, son dakika gelişmeleri ve özel yayınlar izleyiciyle buluşturulacak. Peki, beİN Sports Haber nasıl izlenir? beIN Sports'un Galatasaray TV'den transfer ettiği Türkiye güzeli Çağıl Özge Özkul kimdir? beIN Sports, hangi tescilli güzeli transfer etti? beIN Sports spikerleri kimlerdir? Ayrıntılar haberimizde…

BEIN SPORTS'A GEÇTİNİ BÖYLE DUYURMUŞTU!

Daha önce Galatasaray TV'de de çalışan Özkul, 2012 yılında düzenlenen Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda ikinci seçilmişti. Özkul, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Bugün yepyeni, beni çok mutlu eden bir adım attım ve beIN Sports Türkiye ailesine katıldım, hafta içi her gün 12.30'da buluşalım" mesajını paylaştı.

LİG TV’NİN ADI BEIN SPORTS OLDU

Digitürk platformunda yer alan Lig TV’nin adı değiştirildi. beIN Sports’un satın aldığı platformda yer alan Lig TV kanallarının ismi de beIN Sports olarak değiştirildi. Film, dizi, yemek ve belgesel kanalları da beIN ana markası altında birleşecek

Digiturk tüm bu yenilikleri geniş bir izleyici kitlesi ile paylaşmak amacıyla 13 Ocak Cuma gecesinden başlayarak 16 Ocak Pazartesi günü sonuna kadar film, dizi, tüm Süper Lig ve Spor Extra paket içeriklerini tüm üyeleri için ücretsiz olarak sunacak.

AaAl_4_1

ÇAĞIL ÖZGE ÖZKUL KİMDİR?

1988 Ankara doğumlu olan Çağıl Özge Özkul, Ankara Atılım Üniversitesi İktisat bölümü mezunu. Burslu olarak okulunu tamamlayan ve bölümünü ikinci olarak başarılı bir şekilde tamamlayan Çağıl Özge Özkul, İngilizce ve İspanyolca dillerini iyi seviyede biliyor.

Babası emekli memur olan Çağıl Özge Özkul’un abisi eski basketbolcu. 2012 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasına katılan Çağıl Özge Özkul, yarışmada 2. olarak adından söz ettirdi. Ardından GS TV’de sunucu olarak işe başlayan Çağıl Özge Özkul, beIN Sports’a transfer oldu.

Çağıl Özge Özkul, bir süredir ilişki yaşadığı Sinan Öztürk ile İzmir’de yaptıkları bir kır düğünüyle evlendi.

AaAAl

YENİ DÖNEM PROGRAMLAR VE İÇERİKLER

YENİ GÜN

beIN SPORTS’ta hafta içi her sabah Sine Çakır ve Mustafa İyi’nin sunumu ile “Yeni Gün” programı ekrana geliyor. Sporun her alanından yeni haberler, son gelişmeler ve ilginç konuların yer aldığı program hafta içi her sabah 7:00-8:00 arasında beIN SPORTS’da izleyiciyle buluşuyor.

bein_2

GÜN ORTASI

beIN SPORTS’un yeni ekran yüzlerinden Çağıl Özge Özkul’un sunduğu “Gün Ortası” tüm spor dallarına ilişkin günün tüm gelişmelerine, beIN SPORTS yorumcuları ve sürpriz konuklarla yer veriyor. Program hafta içi her gün saat 12:30’da beIN SPORTS ekranlarında yayınlanıyor.

CAFE SPOR

Yeni dönemin yeni programlarından biri de “Cafe Spor” oldu. Nazlı Canyurt ve Ekrem Ekşioğlu’nun sporun tüm branşlarını birbirinden özel konukları ile konuştuğu program her Salı, Çarşamba ve Perşembe akşamları saat 20:00’de beIN SPORTS’da yayınlanıyor.

FİNAL

Taktik ve analiz tutkunu futbolseverlerin beğeniyle takip edeceği “Final” programı izleyicilerine tüm liglerde haftanın öne çıkan istatistikleri ile takım ve oyuncu performans- analizlerini Pınar Bekbölet, Engin Kehale ve Mustafa Sapmaz’ın değerlendirmeleriyle Salı akşamları saat 22:00’de beIN SPORTS ekranlarında sunuyor.

SOYUNMA ODASI

Futbolda nostalji rüzgarlarının estiği “Soyunma Odası” programı izleyenleri geçmiş güzel hatırlara götürüyor. Rüştü Reçber’in ev sahipliğinde her hafta beIN SPORTS yorumcuları ve farklı konuklarla geride kalan haftanın olayları, haftanın takımı, haftanın futbolcusu gibi başlıklar altında görüşler belirtiliyor ve eski futbol anıları konuşuluyor. Keyifli bir sohbet ile Soyunma Odası her Çarşamba saat 22:00’de futbolseverler ile buluşuyor.

alo_beAn

ALO BEIN

beIN SPORTS yeni dönemde “Alo beIN” programı ile ekranları taraftarların görüşlerine açıyor. Tuğçe Saatman’ın sunumu ve Övül Özbay’ın sosyal medya köşesi ile taraftarların ekrandaki sesi olan program Perşembe akşamları 22:00’de beIN SPORTS ekranlarında yayınlanıyor.

İNTERAKTİF

Sosyal medyada günün öne çıkan gelişmelerinin derlendiği İnteraktif programı, her Salı, Çarşamba ve Perşembe 23:30’da ekranlara geliyor.

BSL 3.05

İsmail Şenol’un sunumu, Murat Murathanoğlu ve Murat Didin’in yorumlarıyla renk kattığı 3.05 programı ise yeni dönemde de basketbolu enine boyuna masaya yatırıyor. Program her Salı 19:00 – 20:00 saatleri arasında beIN SPORTS’da yayınlanıyor.

THY EUROLEAGUE’DE BU HAFTA

“EuroLeague’de Bu Hafta” programı ise Şükran Albayrak, Murat Murathanoğlu ve Murat Didin’in değerlendirmeleriyle her Cumartesi 12:00- 13:00 arasında beIN SPORTS’da ekrana geliyor.

Cuma günleri oynanan haftanın açılış karşılaşmalarının ardından Pınar Bekbölet, Rüştü Reçber, Mustafa Sapmaz ve Erman Özgür’ün yorumlarıyla öne çıkan Depar programının yanı sıra, “Türkiye’nin Futbol Saati” Maraton her Cumartesi, Pazar ve Pazartesi Şansal Büyüka’nın sunumu, Tümer Metin ve Metin Tekin’in değerlendirmeleriyle ligin nabzını tutmaya devam edecek.

Maç sabahı programı ise Tuğçe Saatman’ın sunuculuğu ve Murat Fevzi Tanırlı’nın istatistikleri ile her Cumartesi ve Pazar 11:00 – 12:00 saatleri arasında ekranlarda oluyor. Tuğçe Saatman yeni dönemde zaman zaman birbirinden zor ve keyifli spor aktiviteleri ile izleyicilerinin karşısında olacak.7

bein

AVRUPA VE DÜNYA’DAN FUTBOLDA YENİ DÖNEM

Yeni sezonda Avrupa ve dünya ligleri maratonu ise haftaya yayılan bir heyecanla izleyenlere buluşuyor. “Fransa’dan Futbol” Serkan Akcan ve Murat Yenersoy ile her Pazartesi 17:00’de; “İspanya’dan Futbol” Özkan Öztürk ve Bülent Timurlenk ile her Salı 17:00’de, “İngiltere’den Futbol” Pınar Bekbölet ve Engin Kehale ile her Çarşamba 17:00’de; “İtalya’dan Futbol” Mustafa Müjdat Muratoğlu ve Mehmet Özkan ile Perşembe 17:00’de, “Dünya’dan Futbol” ise Gökhan Abdik ve Turgay Keskin ile Cuma 17:00’de futbol severlerle buluşuyor.

Futbolun haber saati yeni dönemde beIN Sports’un usta spikerlerinin sunumuyla 18:30’da yayınlanırken güne son nokta her gece 00:00’da Haber bülteni ile konacak.

İlgiyle izlenen “Vay Be” Salı günleri öğleden sonra, “Quiz” ise Çarşamba akşamları yeni bölümleriyle yayınlanacak. “Günün Konuğu” Pazartesi – Cuma günleri saat 18:00’de yayınlanırken, “1 Yıldız 10 Gol” Pazartesi öğleden sonraları yeni bölümü ile futbolseverler ile buluşacak. Spor Toto Süper Lig Haftanın Öyküleri ise maçların perde arkalarını Salı akşamları saat 23:00’te ekrana getirecek.

Tuğçe Saatman’ın sunduğu ve futbolcu eşleri, kulüp başkanları ve oyuncuların katıldığı “Topsuz Alan” yeni dönemde ayda iki kez Çarşamba akşamları ekrana gelecek. Futbolcuların yarıştığı ve eğlence tufanı olan “En Büyük Biziz” programı ise Ünal Canbay’ın sunumu ile ayda iki kez Çarşamba akşamları beIN SPORTS ekranlarında olacak.

BEIN SPORTS HABER FREKANS BİLGİLERİ

Turksat4a

12379Mhz Horizantal(yatay)

DVB—Sembol Oranı 30000

FEC ¾
beIN Sports Haber, Digiturk'te kaçıncı kanalda?

beIN Sports Haber, Digiturk'te 83. kanaldan izlenebiliyor.

BEIN SPORTS'TAN YAPILAN "BEIN SPORTS HABER" AÇIKLAMASI

Kanal spor yayıncılığına hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Turkish Airlines Euroleague sezon 3. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Doğuş ve Anadolu Efes’i karşı karşıya getirecek basketbol şöleni bugün 20:45’ten itibaren 83 No’lu beIN SPORTS HABER kanalında canlı olarak yayınlanacak. Aynı zamanda, Turkish Airlines Euroleague her hafta bir Türk takımı maçı da canlı yayınlanacak.

GÜÇLÜ İÇERİK

Kanalda dört ana haber kuşağıyla birlikte her saat başı Türkiye ve dünya gündeminde öne çıkan tüm gelişmelere yer verilecek. Süper Lig ve TFF 1. Lig başta olmak üzere, beIN SPORTS’un yayın haklarını elinde bulundurduğu tüm liglerdeki karşılaşmaların golleri ve özet görüntülerinin yayınlanacağı kanalda, maç öncesi ve sonrası sürpriz yayınlar, maç sırasında stadyumlara yapılacak bağlantılar ile grubun güçlü içeriği sporseverlerle buluşacak.

beIN SPORTS HABER özel dosyaları ve doyurucu içeriğiyle sporun her alanında izleyicilerine keyif dolu dakikalar yaşatacak.

bein5

FREKANS AYARLARI NASIL YAPILIR?

TV 8,5 HD spor kanalını izleyebilmek için çanak anteninizin Türksat 4A uydusuna ayarlı olması gerkiyor. Türksat 4A uydusuna dönük çanak anteniniz varsa, uydu cihazınızın kurulum menüsünden 'Frekans Ekle' (Bazı cihazlarda 'Transponder Ekle', 'Manuel Kanal Arama' veya benzeri olabilir) menüsünü açın. 'Uydu Adı' kısmında 'Türksat 4A'yı seçin. Alt kısımda bulunan 'Frekans' kısmına 12379 sayısını girdikten sonra 'Polarizasyon' kısmını 'Horizontal Yatay' olarak seçin. 'Sembol' kısmına '30000' sayısını girdikten sonra 'FEC' değeri otomatik olarak seçilecektir. Bu değerleri seçtikten sonra aramayı başlatabilirsiniz.

BEIN SPORTS HABER, DİGİTURK'TE KAÇINCI KANALDA?

beIN Sports Haber, Digiturk'te 83. kanaldan izlenebiliyor.

Çağıl Özge Özkul kimdir? beIN Medya Grubu'ndan şifresiz kanal! ile ilgili etiketler Digiturk beIN Sports beın sports haber nasıl izlenir tüksat şifresiz yayın çağıl özge özkul kimdir bein sport spikerleri galatasaray tv
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.