beIN Medya Grubu'ndan şifresiz kanal!

beIN Sports Haber nasıl izlenir? Süper Lig dahil Avrupa’daki birçok futbol karşılaşmasının yayın haklarını elinde bulunduran beIN Sports, futbolseverleri heyecanlandıracak yeni bir kanalın duyurusunu yaptı. beIN SPORTS'un yeni kanalı beIN SPORTS HABER, bugün izleyici ile buluşuyor. BeIN Sports Haber adı ile yeni bir spor kanalı, yayın hayatına başlıyor. Türksat ve Digitürk platformlarında şifresiz yayınlanacak olan BeIN Sports Haber'in frekans bilgileri, yayın tarihi ve tüm detaylar haberimizde. Fenerbahçe Doğuş Anadolu Efes maçı bugün şifresiz olarak beın Sports Haber'de yayınlanacak mı? Detaylar haberimizde...

beIN Sports Haber nasıl izlenir? beIN Medya Grup bünyesinde yayın yapan Digiturk platformundaki spor kanallarına bir yenisi eklendi. Hem de bu kanal, Türksat uydusundan şifresiz bir şekilde izlenebilecek! Kurum, yeni spor haber kanalı beIN Sports Haber'in yayınlarına kendi platformu üzerinde başlamıştı. Kanal, 25 Ekim saat 19:00'dan itibaren Türksat aracılığıyla şifresiz yayın yapıyor olacak. Kanalda maç özetleri, son dakika gelişmeleri ve özel yayınlar izleyiciyle buluşturulacak. Peki, beİN Sports Haber nasıl izlenir? Fenerbahçe Doğuş Anadolu Efes maçı bugün şifresiz olarak beIN Sports Haber'de yayınlanacak mı? Detaylar haberimizde...

Bein_mediagroup_logo

BEIN SPORTS HABER FREKANS BİLGİLERİ

Turksat4a

12379Mhz Horizantal(yatay)

DVB—Sembol Oranı 30000

FEC ¾
beIN Sports Haber, Digiturk'te kaçıncı kanalda?

beIN Sports Haber, Digiturk'te 83. kanaldan izlenebiliyor.

bein-media-group-digiturk-u-resmen-satin-aldi-178442-5
BEIN SPORTS'TAN YAPILAN "BEIN SPORTS HABER" AÇIKLAMASI

Kanal spor yayıncılığına hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Turkish Airlines Euroleague sezon 3. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Doğuş ve Anadolu Efes’i karşı karşıya getirecek basketbol şöleni bugün 20:45’ten itibaren 83 No’lu beIN SPORTS HABER kanalında canlı olarak yayınlanacak. Aynı zamanda, Turkish Airlines Euroleague her hafta bir Türk takımı maçı da canlı yayınlanacak.

GÜÇLÜ İÇERİK

Kanalda dört ana haber kuşağıyla birlikte her saat başı Türkiye ve dünya gündeminde öne çıkan tüm gelişmelere yer verilecek. Süper Lig ve TFF 1. Lig başta olmak üzere, beIN SPORTS’un yayın haklarını elinde bulundurduğu tüm liglerdeki karşılaşmaların golleri ve özet görüntülerinin yayınlanacağı kanalda, maç öncesi ve sonrası sürpriz yayınlar, maç sırasında stadyumlara yapılacak bağlantılar ile grubun güçlü içeriği sporseverlerle buluşacak.

beIN SPORTS HABER özel dosyaları ve doyurucu içeriğiyle sporun her alanında izleyicilerine keyif dolu dakikalar yaşatacak.

600x338Digiturku-satin-alan-beiN-Media-Group-kimdir

FREKANS AYARLARI NASIL YAPILIR?

TV 8,5 HD spor kanalını izleyebilmek için çanak anteninizin Türksat 4A uydusuna ayarlı olması gerkiyor. Türksat 4A uydusuna dönük çanak anteniniz varsa, uydu cihazınızın kurulum menüsünden 'Frekans Ekle' (Bazı cihazlarda 'Transponder Ekle', 'Manuel Kanal Arama' veya benzeri olabilir) menüsünü açın. 'Uydu Adı' kısmında 'Türksat 4A'yı seçin. Alt kısımda bulunan 'Frekans' kısmına 12379 sayısını girdikten sonra 'Polarizasyon' kısmını 'Horizontal Yatay' olarak seçin. 'Sembol' kısmına '30000' sayısını girdikten sonra 'FEC' değeri otomatik olarak seçilecektir. Bu değerleri seçtikten sonra aramayı başlatabilirsiniz.

BEIN SPORTS HABER, DİGİTURK'TE KAÇINCI KANALDA?

beIN Sports Haber, Digiturk'te 83. kanaldan izlenebiliyor.

gazi538_57702_6433553_1

FENERBAHÇE DOĞUŞ - ANADOLU EFES MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’da yapılacak maç, saat 20.45’te başlayacak. beIN SPORTS Haber'den canlı yayınlanacak.

Organizasyonda son şampiyon unvanıyla mücadele veren Fenerbahçe Doğuş, ilk maçında Unicaja Malaga’ya deplasmanda 68-67 yenilirken, ikinci maçında AX Armani Exchange Olimpia Milan’ı rakip sahada 92-86 mağlup ederek ilk galibiyetini elde etti. Anadolu Efes ise Real Madrid’e 88-74, Valencia Basket’e de 78-71 kaybederek yarınki karşılaşma öncesi henüz maç kazanamadı. Ligde ikinci hafta maçları sonunda Fenerbahçe Doğuş 8., Anadolu Efes ise 15. sırada yer aldı.

FENERBAHÇE DOĞUŞ’TA SON DURUM

Fenerbahçemiz, son Euroleague maçına İtalya deplasmanında çıktı. Milano’da Emporio Armani ile karşılaşan Obradovic’in öğrencileri, rakibini uzatma bölümünün sonunda 92-86 mağlup etmeyi bildi. Bu sonuçla ikinci hafta sonunda EuroLeauge’deki ilk galibiyetini alan Fenerbahçe Doğuş’ta Kostas Sloukas 17 sayı, 9 asist ve 3 ribaund ile oynarken, Nicolo Melli de 15 sayı ve 11 ribaund ile etkili bir performans sergiledi.

Takımımız, son resmi maçını ise Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde yaptı ve Gaziantep Basketbol’u Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda 96-71 yenmeyi bildi. Bu karşılaşmada tam altı oyuncumuz çift haneli sayılarda skor üretti. Jan Vesely 20 sayı ve 4 ribaund, James Nunnally ise 19 sayı, 6 ribaund ve 6 asist ile ön plana çıkan isimler oldu.

thy_fb_ae_1

MAÇ NOTLARI – FENERBAHÇE DOĞUŞ

Fenerbahçe Doğuş’ta Nikola Kalinic ve Ali Muhammed’in sakatlıkları devam ediyor. Ekibimizde genç oyuncumuz Ahmet Can Duran’ın da sakatlığını bulunuyor.

Brad, son 10 Euroleague mücadelesinde de en az bir 3 sayı isabeti buldu.

Luigi Datome, Euroleague’de yakaladığı %90.36 serbest atış yüzdesiyle birlikte bu alan tarihin en iyi dördüncü oyuncusu.

Wanamaker, geçtiğimiz yıl yakaladığı 16.7 sayı ortalamasıyla birlikte Euroleague’in en iyi dördüncü skoreriydi. Brad, aynı zamanda maç başına 1.5 top çalma ortalamasıyla da Euroleague’de en iyi ikinci oyuncuydu.

Nicolo Melli, geçtiğimiz yıl yakaladığı 7.4 ribaund ortalamasıyla Euroleague’in en değerli ikinci oyuncusuydu.

Luigi Datome, 31 sayı daha bulması halinde Euroleague kariyerinde 1000 sayı barajını aşacak.

Jan Vesely, Malaga maçında yaptığı bloklarla birlikte Euroleague kariyerinde 100 blok barajına ulaştı ve bunu başaran 28. oyuncu oldu.