Çağatay Ulusoy ile Ece Sükan aşk mı yaşıyor? İddiaları güçlendiren paylaşım

Netflix'in sevilen dizisi Terzi'de birlikte rol alan Çağatay Ulusoy ile Ece Sükan'ın aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Duygu Sarışın'dan ayrılan Çağatay Ulusoy'un kendisinden 14 yaş büyük manken Ece Sükan ile aşk yaşamaya başladığı iddiaları gündeme gelmişti. Ünlü isimlerin katıldığı bir partiden paylaşılan fotoğraf ise aşk iddialarını ayyuka çıkardı. İşte haberin detayları...

Netflix'in sevilen dizisi Terzi'de birlikte rol alan Çağatay Ulusoy ile Ece Sükan, bir süredir aşk iddiaları ile magazin gündeminden düşmüyor.

İDDİALARI YALANLAMIŞTI!

Sükan ise geçtiğimiz günlerde "Çağatay benim çok eski arkadaşım. Aynı projede yer aldığımız için son dönemde çok sık bir araya gelmeye başladık. Durum bundan ibaret" diyerek aşk iddialarını yalanlamıştı.

O FOTOĞRAF AŞK İDDİALARINI ALEVLENDİRDİ!

İlk olarak nisan ayında yakınlaşan ve ardından Marmaris'e tatile gittikleri iddia edilen çift, geçtiğimiz gün Bodrum'da bir partiye katıldı. Sarmaş dolaş eğlenen çiftin gece boyunca birbirinden ayrılmadığı iddia edildi. Partiden paylaşılan bir fotoğraf ise aşk iddilarını güçlendirmeye yetti.

Çağatay Ulusoy ile Ece Sükan aşk mı yaşıyor? İddiaları güçlendiren paylaşım

Fotoğrafçı Mert Alaş'ın paylaşımında Çağatay Ulusoy'un hemen yanı başında Sükan'ın oturduğu iddia edilen bir fotoğraf sosyal medyayı salladı. Ulusoy ve Sükan her ne kadar haklarında çıkan aşk iddialarını yalanlasa da bu fotoğrafla yakayı ele verdiler.

Çağatay Ulusoy ile Ece Sükan aşk mı yaşıyor? İddiaları güçlendiren paylaşım - Resim : 2

 

 

 

 

 

 

Çağatay Ulusoy ile Ece Sükan aşk mı yaşıyor? İddiaları güçlendiren paylaşım ile ilgili etiketler Çağatay Ulusoy Ece Sükan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.