Çağatay Ulusoy Bu Kez Jigolo Rolüyle Geliyor! Netflix Dizisi Centilmen Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler?

Çağatay Ulusoy'un jigolo karakteriyle boy göstereceği Netflix'in yeni dizisi Centilmen yakında başlıyor. Onur Bilgetay'ın yönetmenliğini yaptığı Centilmen dizisi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? İşte haberin detayları...

Centilmen dizisi Netflix'in yeni projesi oldu. Çağatay Ulusoy'un başrolünde olduğu ve jigolo karakterini oynayacağı Centilmen dizisi konusu nedir? Yakışıklı oyuncu bir başka Netflix dizisi Terzi'nin çekimlerinin bitmesinin ardından yeni projesini de buldu.

CENTİLMEN DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Senaryosunu Deniz Madanoğlu'nun yazıdığı ve yönetmenliğini Onur Bilgetay'ın yaptığı Centilmen dizisi yapımcılığını Onur Güvenatam'ın sahibi OGM Pictures üstleniyor.

Son zamanlarda canlandırdığı farklı rollerle övgü toplayan Çağatay Ulusoy, dizide bir jigoloya hayat verecek. Dizinin cast çalışmalarının devam ettiği aktarıldı.

Çağatay Ulusoy Bu Kez Jigolo Rolüyle Geliyor! Netflix Dizisi Centilmen Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler? ile ilgili etiketler Çağatay Ulusoy
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.