Buz Devri 4 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekilmiştir?

14 Ağustos ATV yayın akışında yer alan Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor hangi kanalda? Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor oyuncuları kimlerdir?

14 Ağustos ATV yayın akışında yer alan Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor2 adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor 2012 yılında vizyona girmiştir..

BUZ DEVRİ 4 FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor (Ice Age: Continental Drift); Manny, Diego ve Sid'in, kendilerini diğerlerinden ayıran afetten sonra sürüklendikleri bir kıtada başlarına gelenleri beyazperdeye taşıyor. Bir buzdağından derme çatma bir gemi yapan kahramanlarımızın maceralarla dolu epik deniz seferi böyle başlıyor. Manny ve arkadaşlarını bu yeni dünyada egzotik deniz canavarları ve acımasız korsanlar da bekliyor. Tarih öncesi sincap Scrat ise bildiğiniz gibi, lanetli palamudu onu nereye sürüklerse oraya gidiyor!

Buz Devri 4 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekilmiştir?

7'den 70'e her yaştan sinema seyircisini kendisine hayran bırakan Buz Devri serisinin son filmi 3D olarak seyircilerle buluşuyor.

BUZ DEVRİ 4 FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Steve Martino, Mike Thurmeier

Oyuncular: Ali Poyrazoğlu, Haluk Bilginer, Yekta Kopan

Tür: Animasyon, Macera, Komedi

Yapım Yılı: 29 Haziran 2012 / 1s 34dk

Buz Devri 4 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekilmiştir? ile ilgili etiketler ATV Buz Devri 4 Kıtalar ayrılıyor film konusu nedir oyuncuları kimler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.