BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI KİM OLACAK?

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, AK Parti'nin büyükşehir belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısını, İçişleri Bakanlığı'nın 11 ilde DAEŞ ve El Kaide operasyonlarını, İsrail'in Gazze'ya saldırılarındaki son durum ile bölgedeki son gelişmeleri ve Pakistan - İran gerilimini masaya yatırdı.

''BU ÖRGÜTLER EMPERYALİST VE SİYONİSTLERİN KULLANIŞLI APARTLARIDIR. BUNLARI BİR GÜN OLSUN ABD VE İSRAİL'İN KARŞISINDA GÖREMEZSİNİZ''

Bozkurt, ''Bu örgütler emperyalist ve siyonistlerin kullanışlı apartlarıdır. Bunları bir gün olsun ABD ve İsrail'in karşısında göremezsiniz. DAEŞ gibi son dönemde yeniden hareketlendirilmeye çalışılan, Suriye ve Irak'ta ABD'nin kalma gerekçesini oluşturan terör yapılanmasına karşı Türk emniyeti kapsamlı bir mücadele yürütüyor.

''NETANYAHU İYİCE SIKIŞTIĞI İÇİN MUHALEFETTEKİ BAZI İSİMLERİ İSTEYEREK KENDİSİNE ALAN AÇMAYA ÇALIŞIYOR''

Gazzelilerin bölgeden ayrılmamaları İsrail'i baya bir afallattı. Dünyada yankı oluşturdu. Netanyahu'nun ciddi şekilde sıkıştığı ve ABD'nin 'İki devletli yapıyı kabul et, bu işi çözelim' şeklinde plan sunduğu iddiası söz konusu. Netanyahu iyice sıkıştığı için muhalefetteki bazı isimleri isteyerek kendisine alan açmaya çalışıyor.

İRAN-PAKİSTAN GERİLİMİ

İran ve Pakistan'ın aklıselim yaklaşması gerekir. İran'ın düşmanı Pakistan değildir. 

''DÜNYA TİCARETİ OLUMSUZ ETKİLENECEK''

ABD medyasında İran tartışması var. Biden'a yönelik sert eleştiriler söz konusu. ABD'nin bütün stratejileri çöktü. Onları yeniden Suriye ve Irak'ta ayakta tutmaya çalışıyorlar. DAEŞ'i kullanacaklar. İran ve Irak'ta kullandılar. Türkiye'de de kullanmak isteyecekler. Gerilim devam edecek. ABD, Husiler üzerinden Kızıldeniz'e yoğunlaştı. Tehdit oluşturan Husi füze rampaların vurduğunu açıkladı. Dünya ticareti olumsuz etkilenecek.

GÖZLER AK PARTİ ADAY TANITIM TOPLANTISINDA

AK Parti'nin 19'u büyükşehir, 50 ilde beldiye başkan adayları sızdı. 5 ilde MHP desteklenecek. AK Parti'de Ankara'da Turgut Altınok ismi öne çıktı. AK Parti'de İzmir'de Hamza Dağ'ın aday olacağı iddiası söz konusu. Ankara'da Turgut Altınok milliyetçi-muhafazakar kesimin oyunu alacak bir isim.'' sözlerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI KİM OLACAK? ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt AK Parti Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Ankara İzmir

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.