Büyük İstanbul Depremi için O kahinden korkutan tarih! El Serhendi Efendi 27 Mart Pazar'ı gösterdi!

Büyük İstanbul depremi için El Serhendi Efendi adlı kahinden gelen tarih herkesi şoke etti. Bu yönde araştırmalar hız kazanırken verilen tarihin doğru olup olmadığı konusunda bazı vatandaşlar paniğe kapıldı. Peki, 27 Mart’ta deprem olacak mı? Pazar günü deprem mi olacak?

Büyük İstanbul Depremi için verilen tarih bazı vatandaşların ilgisini çekti. 1500’lü yıllarda yaşamış olan El Serhendi Efendi adlı bir kahinin bahsettiklerine göre; 27 Mart 2022 Pazar gününde Büyük İstanbul Depreminin yaşanacağı bilgisi verilmiş.

27 Mart Büyük İstanbul Depremi Kehaneti Nedir?

27 Mart 2022 Büyük İstanbul Depremi kehaneti 1500’lü yıllarda yaşamış olan El Serhendi Efendi adlı bir kahine aittir. Kehanete göre ise 27 Mart 2022 Pazar günü Büyük İstanbul Depremi olacaktır.

Tabi bununla birlikte 27 Mart Büyük İstanbul Depremi kehaneti aslında gerçek dışı bir bilgidir.

El Serhendi Efendi’nin İstanbul Depremi Kehaneti

27 Mart 2022: “İstanbul Cehennemi” denilen deprem oldu. Kayda geçen ölü sayısı 2.6 milyon ama gerçek rakamın kayıplarla birlikte 3.2 milyon olduğu 4 sene sonra ortaya çıkıyor. Deprem, boğaza paralel yapılmakta olan ikinci kanal inşaatı üzerinden Küçük ve Büyükçekmece havzalarını açarak daha sonra durdurulamayacak olan coğrafi bir değişikliğin başlangıcı oldu. Şehrin nüfusu ölüm, kayıp ve göçler sonucu 17 milyondan 6 milyona düştü. Avrupa yakasındaki sahil yerleşkeleri zemin kayması yüzünden yerleşime kapatıldı.

Büyük İstanbul Depremi için O kahinden korkutan tarih! El Serhendi Efendi 27 Mart Pazar'ı gösterdi!

Ancak kısa süre sonra gelen bir iddia da ise El Serhendi Efendi’nin 27 Mart 2022 tarihinde İstanbul’da deprem olacağına dair hiçbir kehaneti ve öngörüsü bulunmadığı kaydedildi.

Büyük İstanbul Depremi için O kahinden korkutan tarih! El Serhendi Efendi 27 Mart Pazar'ı gösterdi! ile ilgili etiketler deprem İstanbul büyük istanbul depremi el serhendi efendi