Büyük gerilim yaşandı! Survıvor Nagihan ve Sahra neden kavga ediyor?

Ekranların sevilen yarışması Survıvor tam gaz devam ediyor. Tv 8'de Acun Ilıcalı'nın sunumu ile gerçekleşen yarışma hayranlıkla izleniyor. Her bölümü ile izleyicileri ekranlara kilitleyen program her bölümünde yeni gelişmeler ile izleyicileri şaşırtıyor. Turabi ve Adem arasında yaşanan gerilim herkes tarafından konuşulurken bu akşam yayınlanacak yeni bölüm fragmanında Nagihan ve Sahraa arasında yaşanan tartışma damgasını vurdu. Peki Nagihan ve Sahra neden kavga ediyor? Detaylar haberimizde...

Survıvor 2018 yeni bölümleriyle izleyiciler ile buluşuyor. Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununu kaybetmesi sonucu eleme adaylarından olan İpek yarışmaya veda etti. Aynı zamanda yaşanan gerilimlerde izleyiciler tarafından merak ediliyor. Adem ve Turabi arasında yaşanan gerilim sonrası fragman söyledikleri ekranlara damgasını vurdu. Aynı zamanda bu akşam yayınlanacak yeni bölüm fragmanında da Nagihan ve Sahra gerilimi merak ediliyor. Peki Survıvor Nagihan ve Sahra neden kavga ediyor? Son durum nedir? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

1.

NAGİHAN KARADERE KİMDİR?

Fenerbahçe'de yetişti ve sürat koşuları branşında yarıştı.

13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı. Aynı şampiyonada 4x 400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı.

Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında gümüş madalya kazanan Türk milli takımında yeraldı, ayrıca 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı.

2012 Yaz Olimpiyatları'nda, atletizm 400 metre engelli seçmelerinde mücadele eden Karadere, hatalı çıkış yapınca yarış dışı bırakıldı. Londra Olimpiyat Stadyumu'nda yapılan elemelerde 4. seride yarışmak için pistteki yerini aldı. 4 numaralı kulvarda yerini aldıktan sonra tabanca sesini duymadan çok önce koşmaya başlayınca hakem tarafından yarış dışı bırakıldı.

7 Şubat 2016 tarihinde Tv8'de yayınlanan Survivor 2016 programında Ünlüler adına yarışan isimler arasında yer aldı Kıbrıs'taki çeyrek finalde beşinci oldu.

SAHRA IŞIK KİMDİR?

Survivor 2014’e damga vuran Sahra Işık 1991 yılında dünyaya geldi. Voleybolcu kimliğiyle tanınan Sahra Esra Işık, Fenerbahçe’deki kariyerinin yanı sıra modellik de yaptı. 2013 yılında yapılan Best Of Model yarışmasında 3. olan Survivor Sahra Esra Işık, Malezya’da düzenlenen dünya güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etti. Sahra Işık Survivor'ın en dişli isimlerinden biri. Turabi ile sıkı arkadaş olduktan sonra diğer yarışmacıları sıklıkla eleştiren Sahra Işık'ın o dönem yarıştığı Berna ile kavgası olay olmuştu.

SURVIVOR ÜNLÜLER-GÖNÜLLER

Survivor Ünlüler-Gönüllüler, Türkiye'de TV8'de yayınlanan, Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedir.

Yarışmanın 1. sezonunun kazananı olan Derya Büyükuncu Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Nihat Doğan İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Taner Tolga Tarlacı Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Taçmin Tümer Dördüncü, Özge Ulusoy ise Beşinci olmuştur.

Yarışmanın 2. sezonunun kazananı olan Nihat Alptuğ Altınkaya Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Hasan Yalnızoğlu İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Anıl Tetik Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Ece Begüm Yücetan Dördüncü, Hayim Kohen ise Beşinci olmuştur.

Yarışmanın 3. sezonunun kazananı olan Hilmi Cem İntepe Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Doğukan Hazar Manço İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Ümit Karan Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Murat Ceylan Dördüncü, Cengiz Coşkun ise Beşinci olmuştur.

Yarışmanın 4. sezonunun kazananı olan Turabi Çamkıran Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Gökhan Keser İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Ahmet Dursun Üçüncü, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Merve Aydın Dördüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Yiğit Dikmen Beşinci, Sahra Işık ise Altıncı olmuştur.

Yarışmanın 5. sezonunun kazananı olan Çağan Atakan Arslan Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Serkay Tütüncü İkinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Damla Can Üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Semih Öztürk Dördüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Nagihan Karadere Beşinci, İbrahim Giydirir ise Altıncı olmuştur.

Yarışmanın 6. sezonunun kazananı olan Ogeday Girişken Şampiyon, Büyük Finalde SMS oyları ile kaybeden Adem Kılıççı ikinci, Yarı Finalde SMS oyları ile elenen Serhat Akın üçüncü, Çeyrek Finalde SMS oyları ile elenen Sema Apak dördüncü, İlhan Mansız beşinci, Sabriye Şengül ise altıncı olmuştur.

KAZANAN YARIŞMACILAR

Türkiye 2005 Survivor Türkiye: Büyük Macera Uğur Pektaş Palau

Türkiye 2006 Survivor Türkiye - Yunanistan Derya Durmuşlar Panama

Türkiye 2007 Survivor Aslanlar - Kanaryalar Taner Özdeş Panama

Türkiye 2010 Survivor Kızlar - Erkekler Merve Oflaz Filipinler

Türkiye 2011 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Derya Büyükuncu Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2012 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Nihat Altınkaya Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2013 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Hilmi Cem İntepe Panama

Türkiye 2014 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Turabi Çamkıran Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2015 Survivor All Star Turabi Çamkıran Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2016 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Çağan Atakan Arslan Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2017 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Ogeday Girişken Dominik Cumhuriyeti

Büyük gerilim yaşandı! Survıvor Nagihan ve Sahra neden kavga ediyor? ile ilgili etiketler Survivor Nagihan sahra neden kavga ediyor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.