Büyük facia kıl payı atlatıldı: İnternetteki kesinti sonrası onlarca İHA insanların üzerine düştü

Sosyal medya uygulamaları Facebook, Instagram ve WhatsApp'taki çöküntü dün akşam saatlerinde milyonlarca kullanıcıyı etkilerken Çin'de ortaya çıkan bir görüntü büyük bir facianın eşiğinden dönüldüğünü ortaya koydu. Çengçou şehrinde kalabalık bir cadde üzerinde görev halindeki İHA'lar, internet hatlarında meydana gelen aksaklık sonucu kontrolden çıkarak izleyicilerin üzerine düştü. İHA'ların düştüğü anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Facebook, Instagram ve WhatsApp'taki çöküntü dünya genelinde büyük infiale neden oldu. Facebook tarihinin en büyük kesintilerinden biri şeklinde tanımlanan aksaklıkla ilgili çalışmalar hızla devam ederken, internet hizmetlerinde de ciddi aksaklıklar yaşandı. Bu aksaklıklar nedeniyle Çin'de az kalsın bir facia meydana geliyordu.

SANİYE SANİYE KAMERALARA YANSIDI

Çin'de kalabalık bir cadde üzerinde görev halindeki İHA'lar, internet hatlarında meydana gelen bir aksaklık sonucu kontrolden çıkarak izleyicilerin üzerine düştü.

İHA'ların park halindeki bazı araçların üzerine düştüğü de görülürken o anlar bir cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Büyük facia kıl payı atlatıldı: İnternetteki kesinti sonrası onlarca İHA insanların üzerine düştü ile ilgili etiketler Çin İHA İnternet kesinti

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.