Büşra Pekin ile Ersay Üner ayrıldı mı? Neden ayrıldılar?

Büşra Pekin ile Ersay Üner ayrıldı mı? Ünlü oyuncu Büşra Pekin ile besteci Ersay Üner, 6 yıllık ilişkisine nokta koyuyor. Sosyal medya hasaplarından açıklamada bulunan sevilen isimlerin hayranları haber karşısında büyük üzüntü yaşıyor. Yapılan açıklama vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte Büşra Pekin ile Ersay Üner ayrıldı mı? Neden ayrıldılar? Merak edilen detaylar haberimizde...

Büşra Pekin ile Ersay Üner ayrıldı mı? Sosyal medya hasaplarından açıklamada bulunan sevilen isimlerin hayranları haber karşısında büyük üzüntü yaşıyor. Ünlü oyuncu Büşra Pekin ile besteci Ersay Üner, 6 yıllık ilişkisine nokta koyuyor. Yapılan açıklama vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte Büşra Pekin ile Ersay Üner ayrıldı mı? Neden ayrıldılar? Merak edilen detaylar haberimizde...

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile adını duyuran oyuncu Büşra Pekin, Instagram hesabından yaptığı açıklama ile sevgilisi Ersay Üner ile ilişkilerine son verdiğini duyurdu.

Pekin'in mesajı şöyle:

"Merhaba. Biz bir süre önce ayrılma kararı aldık. Bu kararı dostluğumuzun ve beraber yürüttüğümüz çalışmalarımızın süreceğini sizlerle paylaşmak istedik. Sevgiler. Büşra-Ersay."

Büşra Pekin ile Ersay Üner ayrıldı mı? Neden ayrıldılar?

EVLİLİK KARARI ALMIŞLARDI

Söz yazarı ve besteci Ersay Üner, 2017 yılında katıldığı bir radyo programında Büşra Pekin ile tanışma hikayesini anlatmış ve Pekin ile evlenme kararı aldıklarını duyurmuştu. Üner, "Murat Dalkılıç akşam yemeğine davet etti. Orada Büşra’yla tanıştım ve aşık oldum. O günden beri beraberiz. Ve bu aşk mutlu sonla devam edecek." demişti.

Büşra Pekin ile Ersay Üner ayrıldı mı? Neden ayrıldılar? ile ilgili etiketler Büşra Pekin
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.