Bursa’da saklambaç oynayan 11 yaşındaki çocuk yola çıktı! Otomobil çarpan çocuk yaralandı...

Bursa İnegöl'de feci kaza! 11 yaşındaki çocuğa otomobil çarptı. Saklambaç oynarken yola çıkan çocuğa aracın çarptığı anlar kameraya yansıdı. İşte kazanın detayları ve çocuğun sağlık durumu...

Bursa İnegöl'ün Mahmudiye Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında otomobilin çarptığı çocuk yaralandı. Kaza anını ise bir sitenin kamerası kaydetti. Polis ise olay yerinden kaçan sürücüyü arıyor.

Kaza, Mahmudiye mahallesi Gözde sokakta meydana geldi. Henüz sürücüsü ve plakası belirlenemeyen otomobil, saklambaç oynarken yola çıkan 11 yaşındaki Yusuf Ö.’ye çarptı. 11 yaşındaki çarpan sürücü kaza yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Yaralı olay yerine sevk edilen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza anı bir sitenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Polis kaçan sürücüyü arıyor.

Bursa’da saklambaç oynayan 11 yaşındaki çocuk yola çıktı! Otomobil çarpan çocuk yaralandı... ile ilgili etiketler Bursa Trafik kazası
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.