Burhan Çaçan öldü mü? Burhan Çaçan neden öldü?

Bir dönemin Türk Halk Müziği sanatçılarından Burhan Çaçan’ın öldüğü ifade edildi. Sanatçının hayranları ve sevenleri bu son dakika bilgi konusunda açıklama gelmesini beklemeye başladı. Peki ama Burhan Çaçan neden ve nasıl öldü?

Ünlü Türk Halk Müziği sanatçılarından Burhan Çaçan’ın hayatını kaybettiği belirtildi. 63 yaşındaki ünlü sanatçının kalp krizi sonucu hayata veda ettiği ifade edildi.

Burhan Çaçan Öldü Mü?

Türk Halk Müziği sanatçılarından Burhan Çaçan’ın 63 yaşında hayatını kaybettiği belirtildi.

Burhan Çaçan Kimdir?

17 Ekim 1960 tarihinde Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde dünyaya gelen Burhan Çaçan, 1978 yılında TRT Erzurum Radyosu'nun açmış olduğu amatör sesler yarışmasını kazandı. Daha sonrasında  Ankara’dan İstanbul’a geldi.

Burhan Çaçan

1981 yılında ilk albümünü çıkaran Çaçan; Sefa Geldin, Ben Yarime Neler Alayım, İpek Mendil, Memik Oğlan, Ayaz Geceler, Yağ Yağmur ve Vurun Dalgalar isimli albümleri ile müzik dünyasında kendisine yer buldu.

Ağlama, Her Yer Karanlık, Ayaz Geceler ve Yağ Yağmur isimli dört sinema filminde oynayan Burhan Çaçan, İlahiler 99 ve Mevlüt Ve İlahiler isminde iki tane de ilahi albümünü yayınladı. Çaçan, evli ve 2 çocuk babasıydı.

Burhan Çaçan öldü mü? Burhan Çaçan neden öldü? ile ilgili etiketler Burhan Çaçan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.