Burhan Çaçan hafız mı?

Türk Halk Müziği'nin sevilen isimlerinden Burhan Çaçan, 63 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ünlü sanatçı hakkında merak edilenlerden biriside "hafız mıydı" sorusu oldu.

Türk Halk Müziği’nin sevilen isimlerinden Burhan Çaçan, 63 yaşında kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Her daim hayatı, kişiliği, sesi ve icraatları ile ön planda yer alan Çaçan, sesinin berraklığı sebebiyle TRT’nin düzenlemiş olduğu yarışmayı kazanarak kariyerinde önemli bir adım atmıştı.

Burhan Çaçan Hafız Mı?

Sevilen isimlerden biri olan Burhan Çaçan sadece sesinin güzelliğiyle öne çıkan bir sanatçıydı. Hakkı ile şöhret basamaklarını tek tek tırmanan Çaçan, TRT yarışmalarında keşfedilmiş ve sonrasında ise İstanbul’a gelerek müzik dünyasına ilk adımını atmıştı.

Burhan Çaçan Hafız

Burhan Çaçan sadece çıkardığı albümler ve oynadığı filmler ile değil bunların yanında Ramazan aylarında Ezan okuyarak ilahi ve kaside söylemesi ile de bilinmekteydi.

Tüm bunlara rağmen Çaçan’ın hafız olduğuna dair bir açıklaması bulunmamaktadır. Ancak Hafız Burhan adlı eski bir ses sanatçısından çok etkilendiğini çoğu röportajında dile getirmişti.

Burhan Çaçan hafız mı? ile ilgili etiketler Burhan Çaçan Hafız
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.