Burhan Çaçan hangi aşiretten? Eşi Yasemin Çaçan kimdir?

Türk Halk Müziğinin sevilen isimlerinden Burhan Çaçan, 63 yaşında hayatını kaybetti. Sanatçının sevenleri ise eşi Yasemin Çaçan hakkında bilgi toplayamaya başladı. Tüm bunların yanında Çaçan’ın aşiret oğlu olduğu ortaya çıktı.

Türk Halk Müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Burhan Çaçan, 63 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. 17 Ekim 1960 tarihinde Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde dünyaya gelen Çaçan 1978 yılında TRT Erzurum Radyosu’nun düzenlediği Amatör Sesler Yarışması’na katılarak kariyerinde ilk adımını attı.

2004 yılında kalp rahatsızlığı nedeniyle bir süre müziğe ara veren Burhan Çaçan; Tekstil, Çaçan Plak ve Otelcilik İşleri ile uğraştı. İstanbul Nişantaşı’nda bir otel sahibi olan Çaçan, 1991 yılında Yasemin Çaçan ile evlendi.

Burhan Çaçan Aşiret Mi?

Ağrı'nın Berazi Aşireti'nin ağa oğlu olan Burhan Çaçan, yaşadığı yörelerin geleneklerini İstanbul'un renkli, karmaşık ve gürültülü sanat camiası içinde yok olmasına asla izin vermemiştir.

Burhan Çaçan hangi aşiretten? Eşi Yasemin Çaçan kimdir? ile ilgili etiketler Burhan Çaçan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.