Burcu Gönder kimdir?

Burcu Gönder kimdir? Eşi Emrah Bülent Parlak ile anlaşmalı olarak boşanan Burcu Gönder’in kim olduğu araştırılmaya başlandı. Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı programla adını duyuran güzel oyuncu Burcu Gönder’in kaç yaşında olduğu ve nerede doğduğu merak ediliyor.

10 dakika süren duruşma sonucunda eşi Emrah Bülent Parlak’tan boşanan güzel oyuncu Burcu Gönder, gündemde ilk sırada yer aldı. Ortaya atılan hakkındaki şiddet iddialarını da yalayan Gönder, eşinden anlaşmalı olarak boşandı.

BURCU GÖNDER KİMDİR?

7 Şubat 1983 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Burcu Gönder, 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Teknik Bilimler Fakültesine giriş yaptı. 2003 yılında Ayışığı Sanat Evi Tiyatro kursuna katılarak Tuncer Cücenoğlu’nun Çıkmaz Sokak oyununda rol aldı. urcu Gönder 2004 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi atölye oyuncuları arasına da katılarak 2007 yılında Bir Demet Tiyatro adlı dizide oynadı.

19 Kasım 2015 yılında kendisi gibi oyuncu olan Bülent Emrah Parlak ile evlendi. Lisa adında bir kızı bulunan Burcu Gönder şimdilerde Atv'de yayınlanan Ağlama Anne dizisinde Aydan karakterine hayat vermektedir. Burcu Gönder 1.70 metre boyunda, 56 kilo ve Kova burcudur. Bülent Parlak ile Burcu Gönder 2020’nin temmuz ayında boşandı.

Burcu Gönder kimdir? ile ilgili etiketler burcu gönder Burcu Gönder kimdir