Burcu Çetinkaya ve Fatih Mehmet Bucak boşanıyor mu?

Burcu Çetinkaya eşinden boşanıyor mu? 2015 senesinde Burcu Çetinkaya, Fatih Mehmet Bucak evlendi. Çetinkaya sosyal medya hesabı Instagram'da eşinin soyadının kaldırdı. Bu harketten sonra Burcu Çetinkaya ve Fatih Mehmet Bucak boşanıyor mu? sorusunu akıllara getirdi.Detaylar haberimizde...

Burcu Çetinkaya eşinden boşanıyor mu? Ünlü ralli pilotu Burcu Çetinkaya magazin gündeminde konuşuluyor. Fatih Mehmet Bucak ve Burcu Çetinkaya 2015 yılında dünyaevine girdi. Çetinkaya Instagram hesabından eşinin soyadını kaldırdı. Çetinkaya'nın bu hareketi,Burcu Çetinkaya ve Fatih Mehmet Bucak boşanıyor mu? sorusunu zihinlere getirdi. Merak edilen detaylar haberimizde...

2015 yılında Fatih Mehmet Bucak ile dünya evine giren ve her fırsatta eşine olan aşkından bahseden rallici Burcu Çetinkaya, Instagram hesabından eşinin soyadını kaldırdı.

Burcu Çetinkaya ve Fatih Mehmet Bucak boşanıyor mu?

SOYADINI DEĞİŞTİRDİ

Yüksel lisansını tamamlamak üzere gittiği Şanlıurfa'da aradığı aşkı bulan Çetinkaya, nikahın ardından sosyal medya hesabı Instagram'dan adını 'Burcu Çetinkaya Bucak' olarak değiştirmişti. Evliliğini gözlerden uzak yaşayan Çetinkaya, Instagram hesabından Bucak soyadını kaldırdı. Rallicinin bu hamlesi ise akıllara 'Evliliklerinde kriz mi var?' sorusunu akıllara getirdi.

"FATİH'E İLK GÖRÜŞTE AŞIK OLMADIM"

Çetinkaya bir röportajında eşiyle olan evlilikleriyle ilgili, "Aşktan ziyade sevgi, saygı ve güven evliliği demek daha doğru. Ben Fatih'e ilk görüşte aşık olmadım. Onu tanıyıp karakterini gördükten sonra içimde ona karşı bir şeyler başladı. Eşimin babamla çok benzeyen yönleri var." demişti.

BURCU ÇETİNKAYA KİMDİR?

19 Mart 1981 İstanbul doğumludur. Babası İlhan Çetinkaya, otomotiv ve taşımacılık sektörlerinde üst düzey yönetici.

Özel Bebek Yeni Yıldız ilkokulunu bitirdikten (1992) sonra girdiği Robert College de önce orta (1996) ardından da lise eğitimini (1999) tamamladı. Koç Üniversitesi'nin Ekonomi bölümünden 2005 yılında mezun olduktan sonra senaristlik ve satış-pazarlama konularında iş hayatına atıldı.

İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, Kürtçe ve Arapça biliyor, bekar. Koyu bir Bursaspor taraftarı olarak bilenen Çetinkaya çoğu deplasman maçlarına gitmektedir.

Caddebostan Spor Kulübü'nün üyesi ve otomobil sporları dışında iyi bir snowboard'cu. Satranç ve sinema ise spor dışı hobileridir.

KARİYERİ

Otomobil sporları kariyeri, 2005 sezonunda Hitit Rallisi ile başladı. Fiat Palio ile katıldığı bu ilk yarışında bayanlarda 3'ncü oldu. Aynı yıl Fiat Rallisi'nde yine bayanlar kupasında 3'ncülüğünü yineledi.

Kocaeli Rallisi'nde Bayanlar 2'ncisi; Beykoz Rallikrosu'nda sınıf 2'de 5'nci oldu. 2005 Castrol İstanbul Ralli Şampiyonası'nın üç yarışına da katıldı ve Palio'su ile hepsinde finişe gelme başarısı gösterdi.

Genel klasmanlarında 25, 21 ve 15'nci sıralarda tamamladığı her üç rallide de Bayanlar Kupası'nı rakiplerine kaptırmadı. Sonuçta; 2005 Castrol İstanbul Ralli Şampiyonası Bayanlar 1'nciliğini kazandı. Castrol Fiesta Rally Cup'ta ilk 10'a seçilen tek bayan pilot olarak, 2006 sezonu rallilerinde 9 erkek rakibi ile sıkı bir rekabete girecek. Kariyerinin İlk ralli otomobili olan Palio'dan sonra Fiesta ST ile start alacak ama gönlünde Fiat Punto Süper 2000 ile yarışmak yatıyor.

 

Burcu Çetinkaya ve Fatih Mehmet Bucak boşanıyor mu? ile ilgili etiketler Burcu Çetinkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.