Burcu Binici kimdir?

Merve Özbey, 2.5 yıllık nişanlısı işadamı Murat Binici'nin ihanetiyle sarsıldı.İddialara göre, ünlü işadamının kalbini çalıp Binici'den ayrılmasına neden olan kişi, oyuncu Burcu Binici. Murat Binici ile, tesadüfen aynı soyadı taşıdığı Burcu Binici'nin Beşiktaş'ta el ele gezerken görülmesi, Merve Özbey'i yıktı. İşin ilginç yanı ise şu: Burcu Binici de bir süre önce sevgilisi Ahmet Kayakesen tarafından aldatılmıştı. Öte yandan Söz dizisine katılan oyuncu vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. Peki, Burcu Binici kimdir? Detaylar haberimizde...

Söz dizisine katılan Burcu Binici vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz aylarda Şarkıcı Merve Özbey, 2.5 yıllık nişanlısı iş adamı Murat Binici'nin ihanetiyle sarsıldı. Ünlü şarkıcı ayrıldığı nişanlısını ünlü oyuncuyla görünce şoke oldu. Sabah'tan Gökhan Gökduman'ın haberine göre Murat Binici’nin kalbini çalıp Merve Özbey'den ayrılmasına neden olan kişi, oyuncu Burcu Binici. Murat Binici ile tesadüfen aynı soyadı taşıdığı Burcu Binici'nin Beşiktaş'ta el ele gezerken görülmesi, Merve Özbey'i yıktı. İşin ilginç yanı ise şu: Burcu Binici de bir süre önce sevgilisi Ahmet Kayakesen tarafından aldatılmıştı. Peki, Burcu Binici kimdir? Hangi dizilerde oynadı? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

burcu-binici-kimdirxh21LyClcUSTT0zemwfKZw

BURCU BİNİCİ KİMDİR?

Burcu Binici, 6 Temmuz 1986 tarihinde Erzurum'da ailenin en küçük kızı olarak doğmuştur. Bir abisi iki ablası vardır. Aslen Rize Hemşin'lidir. Çocukluğu; babası Devlet Su İşleri'nde memur olduğu için görev yeri olan Aydın'da geçti. İlkokulu Ekrem Çiftci İlköğretim Okulu'nda okuduktan sonra Aydın Lisesi'nde lise öğrenimini tamamladı. Beş yaşından bu tarafa dansa meraklı olup dans etmektedir. Burcu Binici şan eğitimi almış, asma davul ve nagarada çalıyor.
Liseden mezun olduktan sonra babası Tekrar Erzurum'a tayin olunca Akbank Erzurum Merkez Şubesi'nde 6 ay kadar çalıştı. Oyunculuğa başlamadan önce doğuda ilaç mümessilliği ve dansçılık gibi çok farklı işlerde çalıştı.
Anadolu Ateşi'ndeki bir hoca tarafından keşfedilerek dans ekibine çağırıldı. Bir yıl kadar Anadolu Ateşi'nde dans etti. Daha sonra 2007 yılında tanıştığı Meral Okay'ın teklifi ile "Bir Bulut Olsam" Dizisi'nde Gülengül rolünü oynayarak ilk dizi filminde oynamış oldu.

2010 yılında yönetmenliğini Özer Kızıltan'ın yaptığı "Sensiz Yaşayamam" dizisinde başrollerde Gülçin Santırcıoğlu, Emre Kınay, Özgür Çevik, Burcu Binici ve Mustafa Alabora oynadı.

2010 yılında Başrolerini İpek Tuzcuoğlu ve Emre Kınay'ın paylaştığı "Dürüye'nin Güğümleri" dizisinde Burcu Binici de oynadı.

"Dürüye'nin Güğümleri" dizisinin setinde dizinin ikinci yönetmeni Eray Koçak ile tanıştı.

Burcu Binici, 18 temmuz 2011 tarihinde yönetmen Eray Koçak ile evlendi. İki ay sonra boşanma kararı aldı ve 6 şubat 2012 tarihinde boşandı.

Filmleri ve Dizileri:
2012 - Uçurum
2012 - Biz Babasız Büyüdük
2012 - 6 Mantı
2012 - Sarı Siyah
2010 - 2012 - Dürüye'nin Güğümleri
2010 - Bir Bulut Olsam
2010 - Sensiz Yaşayamam
2009 - Bir Bulut Olsam

burcu_binici_sAz_dizisinde

SÖZ DİZİSİNE DAHİL OLDU

Oyuncu Burcu Binici, Söz dizisinin kadrosuna katıldı. Binici, narkotik başkomiseri olan Ceren karakteriyle izleyiciyle buluşacak. Seyircileri, sürpriz gelişmelerin beklediği yeni bölümlerde Tim, Karabayır halkını tehdit eden büyük bir sorunu çözmek için Ceren komiserle omuz omuza görev alacak.

SÖZ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Söz dizisinin oyuncularının kimler olduğu birçok dizisever tarafından oldukça merak konusu oldu. Ekranların herkes tarafından merakla beklenen yeni dizisi Söz bu akşam birinci bölümüyle ekranlara merhaba diyecek. Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği, senaryosunu Ethem Özışık’ın yazdığı ve bir Özel Kuvvet Timi'nin hikayesini konu alan “Söz” dizisi oyuncuları kimlerdir? İşte, Söz dizisi hakkında detaylar...

Söz dizisi 1. bölümüyle ekranlara ‘merhaba’ demeye hazırlanıyor. “Gözün Arkada Kalmasın” sloganıyla dikkat çeken Özel Kuvvet Tim’inin hikayesini konu alan 'Söz' 3 Nisan’da yani yarın başlayacak. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği asker dizisi oyuncu kadrosu dikkat çekiyor. Peki, Söz dizisinde hangi oyuncu hangi rolü canlandıracak.

SÖZ DİZİSİ OYUNCULARI

YAVUZ KARASU (TOLGA SARITAŞ)

Görev: Tim Komutanı
Rütbe: Kıdemli Üsteğmen

Ekibin komutanıdır. Çok iyi bir asker ve liderdir. Zekası ve karizmasıyla tüm timin saygısını kazanmıştır. Bir yanda ülkesi için çarpışırken bir yandan da tutkulu ve zor bir aşka yelken açacaktır.

BAHAR KUTLU (AYBÜKE PUSAT)

Hastane zincirleri olan zengin bir ailenin güzel kızıdır. Tüm bu zenginlik ve şaşaaya rağmen mütevazı ve yardımsever bir doktordur. İstanbul'dan ve ailesinden uzaklara gidince kendi içsel yolculuğu da başlar. Gördükleri ve yaşadıkları onu yepyeni bir insan yapacaktır.

EYLEM MERCIER (MERİÇ ARAL)

Annesi Türk, babası Fransız’dır. Bağımsız bir savaş muhabiri ve fotoğrafçısıdır. Üniversite yıllarında çeşitli eylemlere katılmış ve defalarca gözaltına alınmıştır. Anarşist, muhalif bir internet gazetecisidir. Bölgede tanışacağı Tim elemanına aşık olunca inandığı her şeyi sorgulamaya başlayacaktır.

ERDEM KORKMAZ (NİHAT ALTINKAYA)

Görev: Tabur Komutanı

Rütbe: Yarbay
En son ve en kritik kararları vermekle yükümlüdür. Askerlerin hayatı için herkesi karşısına almaya hazırdır. Disiplinlidir, katıdır, kuralcıdır. Bütün bunlarla beraber de çok babacandır. Bütün askerlerin her derdiyle tek tek ilgilenir. Ayrıca civardaki köylülerle ilişkileri de çok iyidir.

ZAFER YAMAN (ATAKAN ARSLAN)

Görev: Tim Komutan Yardımcısı
Rütbe: Üsteğmen
Lakap: Geveze
Ekibin en çalışkanıdır. Sabah herkesten önce uyanır ve antrenmanına başlar. Tam bir spor delisidir. Kendi halinde, ketum takılmayı sever. Disiplinin esas olduğu bir aileden gelmiştir.

SERHAT KILIÇ DA KADRODA

'Söz' dizisinde Serhat Kılıç, 'Çolak' karakterine hayat verecek. Başrolünde Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı, bir 'Özel Kuvvet Timi'nin hikayesinin anlatıldığı 'Söz' dizisinde Kılıç'ın hayat verdiği 'Çolak' karakteri, 'Bir terör örgütünün lideridir. 'Çolak'; zeki, kurnaz ve zalimdir. Çıkarları uğruna küresel güçlerle işbirliği yapmaktan çekinmez. İlkeleri ve ahlakı yoktur. Kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu için Kıdemli Üsteğmen Yavuz'la olan kişisel hesabını görmek için her türlü yolu denemektedir.'

Burcu Binici kimdir? ile ilgili etiketler Merve Özbey Aldatma murat binici burcu binici kimdir