Burak Özçivit'in partneri belli oldu!

Kuruluş Osman dizisinde başrolde yer alan Burak Özçivit'in rol arkadaşı Aslıhan Karalar oldu.

ATV'de ekranlara gelecek olan Kuruluş Osmanlı dizisinde Burak Özçivit'in rol arkadaşı belli oldu. Özçivit'e 2017  Best Model of Turkey birincisi Aslıhan Karalar eşlik edecek. Karalar dizide Osman Gazi'nin eşi  Malhun Hatun'a can verecek.

Müjdeyi Aslıhan Karalar kendisi verdi.

'Kuruluş Osman' dizisinde Burak Özçivit'in partneri olup olmayacağı merak edilen Aslıhan Karalar, söylentilere cevap verip 'Kuruluş Osman'da rol aldığını açıkladı.

Herkesin merakla beklediği Kuruluş Osman için Aslıhan Karalar, heyecanını dile getirmenin yanı sıra "Kısmetse bu ay ortasında ekranlarda olacağız. Çok güzel, çok büyük bir ekip ile çalışıyoruz" diyerek müjde verdi.

ASLIHAN KARALAR KİMDİR?

Annesi Çanakkale, babası ise Ankaralı olan Aslıhan Karalar, 27 Nisan 1999 tarihinde dünyaya geldi. Bilkent Uluslararası Laboratuvar Lisesi'nde okuyan ve ortaokulda Fransızca öğrenen Aslıhan Karalar, Londra King's College'da işletme okuyor. Küçük yaşlardan bu yana piyona ve bale eğitimi aldı. Instagram adresinin aktif olarak kullanan Aslıhan Karalar'ın 19 bine yakın takipçisi bulunuyor. Aslıhan Karalar, Instagram adresinden sık sık paylaşımlarda bulunuyor. Aslıhan Karalar aynı zamanda 2017 Best Model of Turkey birinci oldu.

Burak Özçivit'in partneri belli oldu!

Burak Özçivit'in partneri belli oldu! ile ilgili etiketler Burak Özçivit ATV Aslıhan Karalar Kuruluş Osman
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.