Burak Akkul son durumunu hakkında bilgi verdi!

Çin'den başlayarak kısa süre içerisinde tüm dünyaya yayılan koronavirüs hastalığına yakalanan sunucu Burak Akkul, son durumu hakkında açıklama yaptı.

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim Araştırma Hastanesi'nde bir ay koronavirüs tedavisi gören ve geçtiğimiz günlerde taburcu olan sunucu Burak Akkul, son durumu hakkında açıklama yaptı.

Çok Gezenti isimli gezi programında sunuculuk yapan Burak Akkul, geçtiğimiz ay rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı.

Belirtiler sonrası koronavirüs testi yapılan Akkul'un sonuçları pozitif çıktı. Yaklaşık bir aydır tedavi gören Akkul virüsü yendi.

 SON DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

Hastaneden taburcu olan sunucu son durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Akkul, Twitter hesabından, "Merhaba. Evdeki 5.günüm bugün. Yoğun bakımdaki güç kaybını yerine getirecek fizik tedavi ve istirahatle geçiyor. Geçecek günler... Siz ne çok ilgilendiniz benle öyle; yazdınız, sordunuz, endişelendiniz. Ne çok dua ettiniz. Ne güzelsiniz. Haberleşmek üzere" mesajını paylaştı.

Burak Akkul son durumunu hakkında bilgi verdi!

 

Burak Akkul son durumunu hakkında bilgi verdi! ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona Karantina Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.