"Bunca yıldır neredeydi?" dedirten WhatsApp özelliği geliyor: Aynı WhatsApp hesabı 4 farklı telefonda kullanılabilecek

WhatsApp'a uzun süredir beklenen bir özellik sonunda ekleniyor. Kullanıcıların çok istediği yeni özellik sayesinde kullanıcıların bir WhatsApp hesabını aynı anda 4 akıllı telefonda açması mümkün olacak.

Dünyanın ve Türkiye'nin en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcı deneyimini arttırmak için yeni özellikler yayınlamaya devam ediyor.

WhatsApp'ın uzun süredir beklenen bir özelliği Android beta sürümünde kullanıcılar ile buluştu. Test kullanıcılarının deneyimleyebileceği bu özellik sayesinde aynı WhatsApp hesabının 4 adet akıllı telefonda aynı anda kullanılabilmesi mümkün kılınıyor.

WhatsApp'ın Çoklu Cihaz özelliği daha önceden aynı hesabın bir telefon ile bir masaüstü veya web sürüm üzerinden bağımsız olarak kullanılmasını sağlıyordu. Bu özellik daha da genişliyor ve artık aynı hesap 4 akıllı telefonda kullanılabilecek.

"Bunca yıldır neredeydi?" dedirten WhatsApp özelliği geliyor: Aynı WhatsApp hesabı 4 farklı telefonda kullanılabilecek

Yeni özellik ile bir WhatsApp hesabı, 4 akıllı telefonda eş zamanlı olarak ve birbirinden bağımsız olarak kullanılabilecek.Eklenen yeni cihazlar, otomatik olarak senkron edilecek ve böylelikle kullanıcı, hiçbir mesajı kaçırmamış olacak.

Yeni özellik nasıl kullanılacak?

1- WhatsApp'ı yeni cihaza yükledikten sonra giriş ekranına geleceksiniz.
2- "Bir cihaza bağla" seçeneğini seçin
3- Ana cihaza gidin ve "Bağlı Cihazlar" menüsünü açın
4- "Cihaz bağla" seçeneğini seçin
5- İkinci cihazınızdaki görünen QR kodunu ana cihaza okutun.
6- Bu şekilde 4 cihazda aynı işlemi yapabilirsiniz.

Özellik şu an için sadece WhatsApp beta sürümündeki kullanıcılar için yayınlandı. Tüm kullanıcılar için ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmiyor.

"Bunca yıldır neredeydi?" dedirten WhatsApp özelliği geliyor: Aynı WhatsApp hesabı 4 farklı telefonda kullanılabilecek ile ilgili etiketler WhatsApp
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.