Bugün hangi maçlar var? Bu akşam maç var mı, kimin maçı var? 25 Ağustos 2023 maçları!

25 Ağustos 2023 maçları! Futbolseverler için heyecan dolu bir gün daha başlıyor. Bugün oynanacak olan çeşitli futbol maçları, spor tutkunlarını ekran başına kilitleyecek. Hem ulusal liglerden hem de uluslararası arenadan birbirinden çekişmeli ve önemli karşılaşmalar futbolseverlere keyifli saatler yaşatacak. Peki, Bugün hangi maçlar var? Bu akşam maç var mı, kimin maçı var? Bu akşam hangi maçlar var? Bu akşam maçlar hangi kanalda? İşte 25 Ağustos 2023 maç programı!

Futbolseverler için heyecan dolu bir gün daha başlıyor. 25 Ağustos 2023 tarihinde oynanacak çeşitli futbol karşılaşmaları, spor tutkunlarını ekran başına çekecek. Hem yerel liglerden hem de uluslararası arenadan birbirinden çekişmeli müsabakalar, futbolseverlere keyifli anlar yaşatacak. Peki, Bugün hangi maçlar var? Bu akşam maç var mı, kimin maçı var? Bu akşam hangi maçlar var? Bu akşam maçlar hangi kanalda? İşte 25 Ağustos 2023 maçları!

Bugün hangi maçlar var? Bu akşam maç var mı, kimin maçı var? 25 Ağustos 2023 maçları!

BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 25 AĞUSTOS 2023 MAÇLARI!

01:00 - LDU Quito - Sao Paulo Futbol Copa Sudamericana kapsamında LDU Quito ile Sao Paulo takımları karşı karşıya gelecek. Bu müsabaka, S Sport Plus ve S Sport 2 kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

03:30 - Fluminense - Olimpia Asuncion Futbol Copa Libertadores'de Fluminense ile Olimpia Asuncion takımları karşı karşıya gelecek. Maç, S Sport Plus ve S Sport 2 kanallarından naklen yayınlanacak.

13:00 - Shonan Bellmar - Urawa Futbol Japonya J.League'de Shonan Bellmar ile Urawa takımları karşı karşıya gelecek. Bu müsabaka, Japonya J League Youtube kanalından canlı olarak izlenebilecek. 

19:00 - Araz - Sumqayıt Futbol Azerbaycan Premier Ligi'nde Araz ile Sumqayıt takımları karşı karşıya gelecek. Karşılaşma, CBC Sport kanalından naklen yayınlanacak. 

19:30 - Schalke 04 - Holstein Kiel Futbol Almanya Bundesliga 2'de Schalke 04 ile Holstein Kiel takımları karşı karşıya gelecek. Mücadele, Tivibu Spor 2, Bein Sports 4 ve beIN Sports Tod TV kanallarından canlı olarak izlenebilecek. 

19:30 - Paderborn - Kaiserslautern Futbol Almanya Bundesliga 2'de Paderborn ile Kaiserslautern takımları karşı karşıya gelecek. Bu müsabaka, Tivibu Spor 3 ve Bein Sports 5 kanallarından naklen yayınlanacak. 

20:30 - Las Palmas - Real Sociedad Futbol İspanya La Liga'da Las Palmas ile Real Sociedad takımları karşı karşıya gelecek. Mücadele, S Sport ve S Sport Plus kanallarından canlı olarak izlenebilecek. 

21:00 - Erzurumspor - Manisa FK Futbol Trendyol 1. Lig'de Erzurumspor ile Manisa FK takımları karşı karşıya gelecek. Maçın yayın kanalları TRT Spor ve Bein Sports 2 olacak. 

21:00 - Al Fateh - Al Nassr Futbol Suudi Arabistan Pro Lig'de Al Fateh ile Al Nassr takımları karşı karşıya gelecek. Bu müsabaka, TV 8 Buçuk, S Sport Plus ve Exxen kanallarından naklen yayınlanacak. 

21:00 - Konyaspor - Gaziantep FK Futbol Trendyol Süper Lig'de Konyaspor ile Gaziantep FK takımları karşı karşıya gelecek. Maçın canlı yayın adresi Bein Sports 1 olacak.

21:30 - Leipzig - Stuttgart Futbol Almanya Bundesliga'da Leipzig ile Stuttgart takımları karşı karşıya gelecek. Bu müsabaka, Bein Sports 4 ve Tivibu Spor 1 kanallarından canlı olarak izlenebilecek.

22:00 - Nantes - Monaco Futbol Fransa Ligue 1'de Nantes ile Monaco takımları karşı karşıya gelecek. Mücadele, Bein Sports 5 kanalından naklen yayınlanacak.

22:00 - Chelsea - Luton Town Futbol İngiltere Premier Lig'de Chelsea ile Luton Town takımları karşı karşıya gelecek. Maçın yayın kanalları Idman TV ve Bein Sports 3 olacak.

22:30 - Celta Vigo - Real Madrid Futbol İspanya La Liga'da Celta Vigo ile Real Madrid takımları karşı karşıya gelecek. Bu müsabaka, S Sport ve S Sport Plus kanallarından canlı olarak izlenebilecek.

Bugün hangi maçlar var? Bu akşam maç var mı, kimin maçı var? 25 Ağustos 2023 maçları! ile ilgili etiketler futbol maç 25 Ağustos
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.