Bu adam iyice delirdi: Elon Musk, Zuckerberg'e küfür edip 'penis boyu yarışına' davet etti

Elon Musk ile Mark Zuckerberg arasındaki ilişki çok garip bir boyut kazanmaya başladı. Daha Önce Zuckerberg'i kafes dövüşüne davet eden Elon Musk, şimdi de küfür edip garip bir çağrıda daha bulundu...

Elon Musk, Mark Zuckerberg'in Twitter benzeri sosyal medya platformu Threads'ı duyurmasının ardından ikili arasındaki gerilim artmaya devam ediyor.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Zuckerberg'i kafes dövüşüne davet eden Elon Musk, yine ilginç açıklamalarıyla gündemde.

Elon Musk söylediği son sözlerle açık açık küfür seviyesine geldi ve Zuckerberg'e Twitter hesabı üzerinden yeni bir teklifte bulundu.

ELON MUSK: "ZUCK BİR G*VAT"

Elon Musk, bir Twitter hesabının "Elon: konuşma özgürlüğünü korur, Zuck, marka dilini korur" şeklindeki paylaşımına yanıt verdi ve "Zuck bir g*vat" (Zuck is a cuck) dedi.

Bu adam iyice delirdi: Elon Musk, Zuckerberg'e küfür edip 'penis boyu yarışına' davet etti

Bu sözler sosyal medyada büyük tepki görürken, Elon Musk yine ilginç paylaşımlarına devam etti.

PENİS BOYU ÖLÇME YARIŞMASINA DAVET ETTİ

Elon Musk, Zuckerberg'i kafes dövüşüne davet ettiği yetmezmiş gibi bir de "penis boyu ölçme yarışmasına" davet etti. Musk, attığı tweette "Gerçek bir penis ölçme yarışması öneriyorum." dedi.

 Bu adam iyice delirdi: Elon Musk, Zuckerberg'e küfür edip 'penis boyu yarışına' davet etti - Resim : 2

 

 

Bu adam iyice delirdi: Elon Musk, Zuckerberg'e küfür edip 'penis boyu yarışına' davet etti ile ilgili etiketler Elon Musk Mark Zuckerberg küfür
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.