"Böyle bir ortamda maç yapmak istemiyoruz"

TFF 1. Lig'de 53 puanla lider konumda olan Hatayspor'da teknik direktör Mehmet Altıparmak, 'Biz böyle bir ortamda maç oynamak istemiyoruz dedi."

Koronavirüs salgını sebebi ile sizce ligler ertelenmeli mi sorusuna cevap veren Altıparmak, "İnsan sağlığı etkileniyorsa ben ertelenmesini isterim. Hiçbir şampiyonluk ya da galibiyet insan hayatından önemli değil. İnsan hayatına daha fazla önem vermemiz gerekiyor. Yetkililer zarar vereceği yönünde açıklamalar yapıyorsa biz oynanmamasından yanayız" dedi.

Liglerin seyircisiz oynatılmasının da futbola zarar verdiğini ifade eden Altıparmak, "Seyircisiz oynamak futbolun zevkini alıyor. Biz de taraftarlarla oynamak istiyoruz" sözlerini kullandı.

 "İnsanların hayatını düşünerek hareket etmeliyiz"

TFF'ye maçların ertelenmesi yönünde bir talebiniz olacak mı sorusunu cevaplayan deneyimli teknik adam, "Bu yönetimin işi. Bu konuda bir bilgim yok. Federasyon nezdinde başkanlar konuşacaktır. Herkesin bilgisine başvuruyorlardır.

Ben bu konuyu insani olarak değerlendiriyorum. Kendimizi değil, insanların hayatını düşünerek hareket etmeliyiz" dedi.

"İnsanların hayatını düşünerek hareket etmeliyiz"

"Böyle bir ortamda maç yapmak istemiyoruz"

Deneyimli teknik adam son olarak, "Gerekli önlemler alınacaktır. Bunlar ne kadar zaman alır, bu işi yetkililer biliyor. Biz de böyle bir ortamda maç yapmak istemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

(ajansspor-Hasan Beğdilli)

 

"Böyle bir ortamda maç yapmak istemiyoruz" ile ilgili etiketler mehmet altıparmak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.