Boşanma haberlerinin ardından Deniz Akkaya'nın canlı yayındaki açıklamaları şaşkına çevirdi! 'Yeliz Yeşilmen'in kocası ile Selin Ciğerci çok yakışır'

Magazin camiasında boşanma haberleri peş peşe geldi... Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen şarkıcı ve oyuncu Yeliz Yeşilmen, 2010 yılında hayatını birleştirdiği iş insanı Ali Uğur Akbaş'tan sessiz sedasız boşanırken, sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'nin 2019 yılında nikah masasına oturduğu Gökhan Çıra'dan boşanacağı ortaya çıktı. Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan Deniz Akkaya ise haberlerin ardından şoke eden bir açıklamada bulundu.

37 yaşındaki sosyal medya fenomeni ve iş kadını Selin Ciğerci ile girdiği polemik sonrası hakkında çıkarılan tedbir kararını ihlal ettiği gerekçesiyle geçtiğimiz haftalarda sivri dili yüzünden Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda 3 gün zorlama hapis yatan Deniz Akkaya sunucusu olduğu programda ağızları açıktan bıraktıran açıklamalarda bulundu.


Geçtiğimiz Şubat ayında ağlayarak çektiği videoda "Sonumun Bergen gibi olmasını istemiyorum" diyen Yeliz Yeşilmen, 11 yıl önce evlendiği 2 çocuğunun babası Adanalı ünlü iş insanı Ali Uğur Akbaş ile sessiz sedasız bir şekilde boşandı. Bu haberi Söylemezsem Olmaz programında yorumlayan sunucu Deniz Akkaya, çok sert ifadelerde bulundu.


"YELİZ YEŞİLMEN'İN EŞİ SELİN CİĞERCİ İLE EVLENSİN"

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Yeliz Yeşilmen'in boşanması hakkında konuşan Deniz Akkaya, "Eşin bizlere hakaret ederken sen arkada alkış tutarken, kusura bakma boşanırken dayakta yesen ben sana sahip çıkmam.'' dedi.

Son zamanlarda yaptığı açıklamalarla sık sık gündem olan sunucu ve manken Deniz Akkaya, Yeşil Yeşilmen ile boşanan Ali Uğur Akbaş için "Selin Ciğerci ile Yeliz Yeşilmen'in eşi Ali Uğur Akkuş evlenebilir. Bence çok yakışırlar" diyerek herkesi şaşkına çevirdi.

 

 

Boşanma haberlerinin ardından Deniz Akkaya'nın canlı yayındaki açıklamaları şaşkına çevirdi! 'Yeliz Yeşilmen'in kocası ile Selin Ciğerci çok yakışır' ile ilgili etiketler Selin Ciğerci Deniz Akkaya Yeliz Yeşilmen boşanma gökhan çıra ali uğur akbaş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.