Bolu'da 4.7 büyüklüğünde deprem! Zonguldak, İstanbul, Kocaeli, Sakarya'dan deprem mi oldu?

Bolu'da saat 13.55'te 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin başta Bolu olmak üzere Düzce, Zonguldak, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Eskişehir ve Ankara'dan da hissedildiği kaydedildi. İşte, 16 Mart son depremler listesi…

Kandilli ve AFAD'dan alınan son bilgilere göre; 16 Mart saat 13.55'te Bolu merkezli 4.7 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Depremin başta Bolu olmak üzere Düzce, Zonguldak, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Eskişehir ve Ankara'dan da hissedildiği belirtilirken bölgede artçı sarsıntıların yaşandığı ifade edildi.

AFAD'dan yapılan açıklamada "Bolu ilimizde saat 13.55'te 4,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi" denildi. Depremin derinliği 8.13 kilometre olarak açıklandı.

Bolu'da 4.7 büyüklüğünde deprem! Zonguldak, İstanbul, Kocaeli, Sakarya'dan deprem mi oldu? ile ilgili etiketler Bolu deprem Son dakika
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.