Bodrum'da tatil yapan Buket Aydın'a 300 tane gül gönderdi! Emir Sarıgül çok kızacak...

İş insanı Emir Sarıgül'le yaşadığı ilişki ile magazin gündemine bomba gibi düşen ünlü sunucu Buket Aydın'a adet gül gönderildi. Gülleri Emir Sarıgül'ün gönderdiğini düşünülürken, jestin Cem Ozan Torunlar'dan geldiği öğrenildi.

Kısa süreli ayrılıklarının ardından geçtiğimiz aylarda, Beykoz'daki bir balıkçıda görüntülenen Emir Sarıgül ile Buket Aydın'ın yeniden barıştığı iddia edilmişti. Sonrasında bir daha beraber objektiflere yansımayan ikiliden Emir Sarıgül'ü sinirlendirecek bir gelişme yaşandı.

Bodrum'da tatil yapan Buket Aydın'a 300 tane gül gönderdi! Emir Sarıgül çok kızacak...

Takvim Gazetesi'nin haberine göre, Bodrum tatile devam eden sunucu Buket Aydın, önceki gün Yalıkavak'ta objektiflere takıldı.

Bodrum'da tatil yapan Buket Aydın'a 300 tane gül gönderdi! Emir Sarıgül çok kızacak... - Resim : 2

300 ADET GÜL GÖNDERDİ

Deniz keyfi yapan Aydın'ın kaldığı otele 300 adet gül geldi. Herkes çiçekleri Emir Sarıgül'ün yolladığını düşünürken bu kez güllerin sahibi başkası çıktı. Aydın'a çiçekli jest yapan kişinin iş adamı Cem Ozan Torunlar olduğu belirtildi.

Bodrum'da tatil yapan Buket Aydın'a 300 tane gül gönderdi! Emir Sarıgül çok kızacak... - Resim : 3

 

Bodrum'da tatil yapan Buket Aydın'a 300 tane gül gönderdi! Emir Sarıgül çok kızacak... ile ilgili etiketler Buket Aydın emir sarıgül Cem Ozan Torunlar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.