BMW ayakkabı modelleri nasıl satın alınılır? / BMW ayakkabı ve saat modelleri kaç para?

Alman otomotiv ve sanayi devi BMW'nin kendi adıyla satışa sunulan ayakkabı ve saat modelleri sosyal medyada büyük ilgi gördü. Vatandaşlar tarafıdan büyük merak konusu olan yeni BMW ayakkabı, saat ve kozmetik modelleri halkımız tarafından araştırılmaya başlandı. Peki BMW ayakkabı modelleri nasıl satın alınılır? BMW ayakkabı ve saat modelleri kaç para? Detaylar ve ayrıntılar haberimizde...

Alman sanayisi ve otomotiv sektörünün önde gelenlerinden olan BMW, ayakkabı ve saat modelleriyle gündem oldu. Ayakkabı ve saat modelleri sosyal medyada büyük yankı bulan BMW'nin ayakkabıları nerede satılıyor? Kaç para? Nasıl satın alınılır? Detaylar ayrıntılarıyla haberimizde...

 BMW ayakkabı modelleri nasıl satın alınılır? / BMW ayakkabı ve saat modelleri kaç para?

Sosyal medyada büyük ilgi gören BMW'nin saat ve ayakkabı modelleri vatandaşların ilgi odağı oldu. Halkımız bu ayakkabı ve saatlerin nerden temin edilebileceğini araştırıyor.

İşte o ayakkabı ve saat modelleri ve fiyatları!

BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ!


BMW
Bmw, yani Türkçe olarak Bavyera Motor Fabrikası A. Ş. Alman otomobil üreticisidir. Aynı zamanda motosiklet, motor ve bisiklet üreticiliği de yapmaktadır. Şirket olarak 1913 yılında kurulmuştur ve merkezi Almanya'nın Münih kentindedir. İlk zamanlar uçak üreten bu şirket ilerleyen yıllarla birlikte otomobil üretimine geçmiştir.

Bmw ayrıca Rolls - Royce ve Mini şirketlerini de sahibidir. Şirketin resmi olarak kullandığı dil İngilizcedir ve şirketin sloganı da; en gelişmiş sürülebilir makinadır. Bu slogan şirketin kendine olan güvenini ve kalitesini temsil etmektedir.

2. dünya savaşının sona ermesini takiben 1945 yılında müttefik kuvvetler; fabrika binasını kullanılamaz hale getirmişler ve bu yüzden de şirket bir süre mutfak ve bahçe malzemeleri üretmiştir. 1950 ' li yıllar ile birlikte tekrar otomobil piyasasına geri dönüş yapmış; 1960 yıllarından sonra ise çıkardıkları sedan ve spor serile ile altın çağını yakalamıştır.

BMW ' nin ambleminde mavi ve beyaz renkler mevcuttur. Amblemin beyaz kısmı uçak pervanesini, amblemin mavi kısmı ise gökyüzünü sembolize etmektedir. Bunun nedeni ise ilk olarak uçak üretimi yapan bir firma olmasından kaynaklanmaktadır.

BMW hali hazırda kalitesi; lüksü ve işçiliğindeki başarı ile en iyi otomobil firmalarının arasında yer almaktadır.

BMW ayakkabı modelleri nasıl satın alınılır? / BMW ayakkabı ve saat modelleri kaç para? ile ilgili etiketler BMW
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.