BluTV'nin yeni dizisi 7Yüz dizisi ne zaman yayına başlayacak?

Özel yapım yerli dizileriyle Türk izleyicisine alternatif yapımlar sunan BluTV'nin merakla beklenen yeni dizisi 7Yüz'ün ilk bölümü ne zaman yayınlanacak? İzleyicinin merakla beklediği dizinin oyuncu kadrosunda kimler bulunuyor? Son dönemde yapımlarıyla dikkat çeken BluTV'nin yeni dzisinin konusu ne? İzleyici sabırsızlandıran 7 Yüz'ün fragmanı yayınlandı mı?

Alternatif yapımlarıyla TV izleyicisine farklı seçenekler sunan BluTV yeni dizisi ile izleyicileri heyecanlandırdı. Orijinal projeleriyle dikkat çeken BluTV'nin yeni dizisi 7 Yüz'ün ne zaman yayınlanacak? Oyuncu kadrosunda kimler olacak? Dizi severlere alternatif bir seçenek oluşturacak 7 Yüz'ün fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde...

7 YÜZ'ÜN İLK BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

İddialı kadrosuyla şimdiden ses getiren "7 Yüz" dizisi 22 Eylül Cuma akşamı, ilk bölümü Büyük Günahlar ile BluTV'de yayın hayatına merhaba diyecek.

7 YÜZ'ÜN FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin fragmanı yayınlanmış durumda. Fragmanı buradan izleyebilirsiniz...

DİZİNİN KONUSU NEDİR?

Her bölümü, o bölüm içinde başlayıp biten hikayelerden oluşan, bölümlerin birbirinden farklı oyuncularla renklendiği ve sarsıcı yüzleşme hikayelerden oluşacak.

7 YÜZ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER BULUNUYOR?

Özel yapım dizileriyle izleyicilerin hayranlığı kazanan BluTV'nin yeni dizisi 7 Yüz'ün oyuncu kadrosunda önemli isimler bulunuyor.

sinan_tuzcu

Sinan Tuzcu
Televizyonda 2006 yılında oynayan "Ihlamurlar Altında" dizisi ile tanındı. Yine 2006 yılında Engin Cezzar- Gülriz Sururi Tiyatrosunda Ayşe Opereti adlı oyunda oynadı.

Sinan Tuzcu, 2007 yılında, ABC kanalında yayınlanacak Türk ABD ortak yapımı 3 bölümlük, The Treasure Of Ugarit, yani Ugarit Hazinesi adlı dizide Mustapha rolünü canlandırmıştır.

31 Mart - 15 Nisan 2007 tarihleri arasında düzenlenen 26. Uluslararası İstanbul Film Festivali'nin açılış töreni sunuculuğunu eşi Dolunay Soysert ile yapmıştır.

2008 yılında Bosch'un reklam filminde eşi Dolunay Soysert ile birlikte oynadı.

Cem-Davran-Kimdir

Cem Davran

Şehir Tiyatrolarında oynadığı “Gazeteciden Dost” adlı oyundaki rolüyle 1996’da, Tiyatro İstanbul’da oynadığı “Yeni Baştan” oyununda ki rolüyle 1997’de Avni Dilligil “Yardımcı Rolde En İyi Erkek Oyuncu” ödülüne layık görülmüştür.

2000 senesinde kendi yazdığı “Beyefendi” isimli tek kişilik oyunu oynadı.
Ruhsar dizisiyle herkesin tanıdığı biri haline geldi. Son olarak 2011 yılında İzmir Çetesi filminde rol aldı.

C-rZ_2nWAAI3x_t

Merve Dizdar
6 Nisan 1986 yılında İstanbul'da doğdu. Üniversite eğitimini Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde tamamlamıştır. Üniversiteden sonra profesyonel eğitim almıştır. Kocaeli'de Tema Sanat Merkezi'nde eğitmenlik yapmıştır. Sinema filmleri ve dizi oyunculuğu yapmaktadır. Çılgın Dershane Dizisinde Astrolog Özge karakteriyle ve Doksanlar Dizisinde Emre'ye aşık olan ve onun için her şeyi yapmayı göze alan Selin karakterleriyle hafızalarda yer edinmiştir.

genco-erkal-dizide-oynayacak-334703-5

Genco Erkal

Gorki, Brecht, Sartre, Peter Weiss, Steinbeck, Havel, Tankred Dorst gibi yabancı yazarların yanısıra, Aziz Nesin, Haldun Taner, Nazım Hikmet, Can Yücel, Refik Erduran, Vasıf Öngören, Orhan Asena, Behiç Ak gibi Türk yazarların oyunlarını yönetti. Roman, öykü, şiir gibi değişik türlerden tiyatroya uyarlamalar yaptı, oyunlar çevirdi.

1962′de Asena Tiyatrosu’nda, Yaroslav Haşek’in yazdığı “Aslan Asker Şvayk” oyunundaki rolüyle İlhan İskender Ödülü’nü kazandı. Çeşitli ödüller kazandığı ünlü rolleri arasında Gogol’den Bir Delinin Hatıra Defteri, Bertolt Brecht‘ten Galileo, Maxwell Anderson‘dan Yalınayak Sokrates, Nazım Hikmet‘ten Kerem Gibi, Can Yücel‘den Can sayılabilir.

dolunay-soysert-biyografisi-123

Dolunay Soysert
Dolunay Soysert‘in seyirci ile tam manada tanışması “Cumhuriyet” adlı filmde canlandırdığı “Latife Hanım” karakteriyle olmuştur. Bu filmden önce Soysert, “Sekizinci Saat”te “Yasemin”, “Kaygısızlar”da “Hostes”, Çılgın Bediş”te “Mihrace”, “Baskül Ailesi”nde “Arzum” karakterlerini canlandırarak başarılı bir performans sergilemiştir.

2014 yılı Ekim ayında Kanal D ekranlarında başlayan senaryosunu eşi Sinan Tuzcu‘nun yazdığı “Urfalıyım Ezelden” dizisinde başrol oyunculuğunu Bülent İnal, Öykü Gürman, Settar Tanrıöğen ve Dolunay Soysert, Meral Çetinkaya, Menderes Samancılar paylaşmaktadır.

BluTV'nin yeni dizisi 7Yüz dizisi ne zaman yayına başlayacak? ile ilgili etiketler BluTV 7yüz fragman oyuncu kadrosu 22 eylül cuma
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.