Blu TV hafta sonu ücretsiz izle! 5-6 Aralık Blu Tv ücretsiz nasıl izlenir?

Blu Tv hafta sonu ücretsiz izle linki merak ediliyor. Blu Tv hafta sonu sokağa çıkma yasağı boyunca ücretsiz izlenecek duyurusu yapmıştı. Peki 5-6 Aralık Blu Tv ücretsiz nasıl izlenir?

Blu Tv hafta sonu ücretsiz izle bağlantısı araştırılıyor. BluTV, hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağında ücretsiz hizmet uygulaması sosyal medyada gündem konusu oldu. Platform, 5-6 Aralık tarihlerinde ücretsiz olacağı açıklandı.

BLU TV ÜCRETSİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BLU TV HAFTA SONU ÜCRETSİZ Mİ?

Blu TV herkesin izlemesi için sağlamış olduğu kampanya vatandaşlar tarafından ilgi görmeye başladı. Online dizi ve film platformu Blu TV'nin 5-6 Aralık'ta ücretsiz izleneceği açıklandı. BluTV, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu hafta sonu ücretsiz erişime açılacak.

Masum, Saygı, Bartu Ben, Çıplak, Aynen Aynen ve 7 Yüz gibi yapımlara ev sahipliği yapan platform, 5-6 Aralık tarihleri arasında ücretsiz olacak.

Ücretli abonelik ile girilen platform üzerinden tüm yapımlar ücretsiz olarak izlenebilecek. Sokağa çıkma yasağının geçerli olduğu hafta sonunda izleyicilerin keyifli vakit geçirmesini amaçlayan BluTV, üyelik istemeden ücretsiz olarak tüm yapımlarını erişime açacak. Bu durum şimdilik yalnızca 5-6 Aralık tarihlerinde geçerli olacak.

Blu TV hafta sonu ücretsiz izle! 5-6 Aralık Blu Tv ücretsiz nasıl izlenir?

Masum', 'Dudullu Postası', 'Alef', 'Yarım Kalan Aşklar' ve 'Saygı' gibi yerli dizilerin yayınlandığı Blu TV’de bu dizilerin yanı sıra binlerce yabancı dizi ve film bulunmaktadır. Hafta sonlarında evde karantina da olmamızdan dolayı Blu TV ücretsiz olarak herkese izleme fırsatı sunuyor. Platformu Aralık Cuma akşamı 21:00’dan Aralık Pazar akşamı 23:59’a kadar ücretsiz izlenilebilecek. Bu kampanyanın her hafta mı düzenleneceği yoksa bu haftaya mı özel olduğu bilinmemektedir.

Blu TV hafta sonu ücretsiz izle! 5-6 Aralık Blu Tv ücretsiz nasıl izlenir? ile ilgili etiketler televizyon blu tv canlı izle
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.