Bizim Toptan'da 1 lt Bizim Ayçiçek Yağları ücretsiz dağıtılıyor! İşte Bizim Toptan 19 Mart sıvı yağ fiyatları!

Bizim Toptan Market’te Cumartesi gününden itibaren yapılacak olan alışverişlerde 1 lt Bizim Ayçiçek Yağı hediye olarak veriliyor. Besler Mutfak ürünlerinden 500 liralık alışverişlerde gerçekleştirilecek hediye Ayçiçek Yağı göz kamaştırıyor. İşte, Bizim Toptan Market 19 Mart sıvı yağ fiyatları…

Bizim Toptan Market’te Cumartesi günü alışveriş çılgınlığı yaşanıyor. 500 lira üzeri yapılacak olan alışverişlerde Para Puanın yerine hediye olarak ücretsiz verilecek 1 lt Bizim Ayçiçek Yağı kampanyasının yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

31 Mart 2022 tarihine kadar geçerli olacak kampanyada 1 kg ve 2,5 kg bakliyat ve pirinç ürünlerinden en az 500 liralık alışveriş yapanlar hediye 1 lt Bizim Ayçiçek Yağı fırsat kampanyasından yararlanabilecek.

Bizim Toptan'da 1 lt Bizim Ayçiçek Yağları ücretsiz dağıtılıyor! İşte Bizim Toptan 19 Mart sıvı yağ fiyatları!

Bizim Toptan Market Sıvı Yağ Fiyatları 19 Mart

5 lt Ülker Bizim Ayçiçek Yağı 172.90 TL
5 lt Ona Ayçiçek Yağı 172.90 TL
5lt Aytaç Ayçiçek Yağı 170.90 TL
5 lt Besler Ayçiçek Yağı 168.90 TL

Bizim Toptan'da 1 lt Bizim Ayçiçek Yağları ücretsiz dağıtılıyor! İşte Bizim Toptan 19 Mart sıvı yağ fiyatları! ile ilgili etiketler Bizim Toptan bizim toptan indirimleri bizim toptan sıvı yağ bizim toptan ayçiçek yağı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.