Bizim Hikaye 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? / VİDEO

Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz'in üstlendiği Bizim Hikaye 14 Aralık Perşembe itibariyle 14.bölümü yayınlandı. Fox TV ekranlarının severek izlenilen dizisi Bizim Hikaye, Perşembe günü 14.bölümüyle izleyicilerle buluştu. İzleyenleri ekranları başına kilitleyen Bizim Hikaye bu hafta yine bomba gibi bir bölüm izletti. Bizim Hikayenin ekranlara taşınan son bölümünde, Barış'ın Filiz'i bırakıp gidip gitmeyeceği konusu izleyicilerin akıllarında soru işareti bıraktı. Yayınlanan 14.bölümün hemen ardından Bizim Hikayenin 15.bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Peki, Bizim Hikaye 15.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye 14. bölümde neler oldu? Barış Filiz'i bırakıp gidecek mi? Bizim hikaye 14. bölüm izle! Detaylar haber özette...

Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz'in üstlendiği Bizim Hikaye 14 Aralık Perşembe itibariyle 14. bölümü yayınlandı. Fox TV ekranlarının severek izlenilen dizisi Bizim Hikaye, Perşembe günü 14. bölümüyle izleyicilerle buluştu. İzleyenleri ekranları başına kilitleyen Bizim Hikaye bu hafta yine bomba gibi bir bölüm izletti. Bizim Hikayenin ekranlara taşınan son bölümünde, Barış'ın Filiz'i bırakıp gidip gitmeyeceği konusu izleyicilerin akıllarında soru işareti bıraktı. Yayınlanan 14.bölümün hemen ardından Bizim Hikayenin 15.bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Peki, Bizim Hikaye 15.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye 14. bölümde neler oldu? Barış Filiz'i bırakıp gidecek mi? Bizim hikaye 14. bölüm izle! Detaylar haber özette...

bizim_hikaye

BİZİM HİKAYE 15. BÖLÜM FRAGMAN

Bizim Hikaye 15. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.

BİZİM HİKAYE 14. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çalıntı arabayla yakalanan Rahmet ve Hikmet’in akıbeti Cemil’in insafına kalmıştır. Durumu öğrenen Barış ise suçunu üstlenmek için çocukların yanına koşar, ancak Cemil ona başka bir teklif ile gelir. Barış çocukların özgür kalmasını istiyorsa Cemil’in şartını yerine getirecektir. Barış bütün bunlardan habersiz olan Filiz’e büyük ve romantik bir sürpriz yapar. İkisi şehir dışında rüya gibi bir gün geçirirken, Filiz’in de Barış’a bir sürprizi vardır. Filiz’le nihayet mutluluğu yakalayan Barış, çok zorlu bir karar aşamasındadır.

Rahmet’in yarışma sorularını rakibe sattığını öğrenen Erkan hoca Filiz’le konuşur. Filiz Rahmet’e hesap sorar. İki kardeşin büyük kavgası sonrasında Rahmet alıp başını gidecektir. Marketten istifa etmeye karar veren Hikmet ise, çok şaşırtıcı bir gerçeği öğrenir.

Haşim’in iyileştiğinden emin olan Fikri durumu Şeyma’ya kanıtlamaya çalışır. Ancak Haşim de renk vermemekte kararlıdır. Eve musallat olan Fikri’yi alt etmek için o da elinden geleni ardına koymaz. Son sözü Şeyma söyleyecektir.

BİZİM HİKAYE DÜNYA ÇAPINDA KONUŞULDU!

Bizim Hikaye, dizinin ilk tanıtımı paylaşılmadan önce 30 Temmuz'da Türkiye’de TT'ye girdi. İlk tanıtım yayınlandıktan sonra Shameless US versiyonunun başrol oyuncusu Emily Rossum diziyle ilgili tweet paylaştı.

Bizim Hikaye, ilk bölümünün yayınlandığı 14 Eylül 2017'de 14 saat TT listesinde kaldı. İlk bölümü ile Twitter’da dünya gündemine giren dizi 46.222 ileti ve 20.796 kullanıcı ile günün en çok konuşulan programı oldu. Diziyle ilgili paylaşılan ilk tanıtım 592 RT, 1.906 Beğeni ve 214 Mention alarak son 1 yıldaki en popüler 2. tweetimiz oldu. Diziden en güncel haberler ve içerikler için Bizim Hikaye’yi takip edin!

OYUNCULAR

HAZAL

HAZAL KAYA (FİLİZ)

Filiz evin güzeller güzeli, bahtsız en büyük kızıdır. Kardeşlerine annelik edebilmek için liseden sonra okumamış, evin maddi yükünü, kardeşlerinin bakımını ve sorumluluğunu üstlenmiştir.

Gururlu ve dik başlıdır. Kardeşlerini bir anne gibi sahiplenmiştir ve onların eğitimiyle yakından ilgilenir, hata yapmalarına fırsat vermez, tavizsiz ve serttir. En büyük korkusu ailesinin dağılması, kardeşlerinin okulu bırakması ve devlet tarafından alınıp çocuk yetiştirme yurtlarına verilmesidir.

Ailesini bir arada tutabilmek için babası Fikri’nin her türlü hırtlığına katlanmak, yer yer ona bile anne olmak zorunda kalır.

BURAK

BURAK DENİZ (BARIŞ)

Barış zeki, dik kafalı ve kendine güvenlidir. Filiz’in hayatına giren gizemli bir genç adamdır.
İlk bakışta sıradan bir araba hırsızı mı yoksa vale mi; zengin mi yoksul mu anlaşılmaz; çünkü Barış hayatının yakın bir döneminde büyük bir kırılma yaşamış ve kendisine yeni bir hayat kurmak zorunda kalmıştır.
Filiz’le karşılaşıp ona aşık olur, onun güçlü karakterinden etkilenir. Ancak yoksul dünyasında ailesine sahip çıkmaya çalışan ve ayakları yere sağlam basan bu genç kızın güvenini kazanması hiç de kolay değildir. Barış onun güvenini kazanabilmek için çok uğraşır, ancak söylemek zorunda kaldığı yalanlar onu köşeye sıkıştırır. Filiz’i kaybetme noktasına gelir.

Bizim Hikaye 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? / VİDEO ile ilgili etiketler Bizim Hikaye Fox TV 14 bölüm son bölüm 15 bölüm fragman bizim hikaye 15bölüm fragman bizim hikaye 14 bölüm bizim hikaye 14 bölüm izle
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.