Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum! (11.05.2023)

Bitcoin (BTC), son günlerde önemli bir değer kaybı yaşıyor ve bu da birçok yatırımcıların aklında bazı soru işaretleri oluşmasına neden oluyor. Son piyasa istikrarsızlığıyla birlikte, herkesin aklını karıştıran Bitcoin, daha yükselip yükselmeyeceği veya 26.000 dolar seviyesinin altına düşmeye devam edip etmeyeceği bir çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Bitcoin'de son durum ne? İşte 11.05.2023 Bitcoin fiyat tahmini ve kripto para piyasasında son durum...

Bitcoin ve kripto para piyasasında düşüş devam ederken, kripto para yatırımlarında sürekli değişip duran gelecek yörüngesi ve bir sonraki fiyat seviyesi kafaları karıştırıyor. Peki bu düşüş içinde Bitcoin'in son durumu ne? İşte 11.05.2023 Bitcoin fiyat tahmini ve kripto para piyasasında son durum...

Bitcoin piyasası son zamanlarda kayda değer bir kayıp yaşadı ve fiyatı 26.700 dolar seviyesine kadar düştü. Bu gelişme yatırımcılar, tacirler ve benzer şekilde analistler arasında yeni bir merak ve spekülasyona yol açarak kaçınılmaz bazı sorulara yol açtı.

Çalışma İstatistikleri Bürosu'nun (BLS) Çarşamba günü açıkladığı gibi, Tüketici Fiyat Endeksi'ne (TÜFE) göre ABD yıllık enflasyon oranı Mart'taki %5,0'den Nisan'da %4,9'a geriledi ve ekonomistlerin 5,0'lik tahminlerinin altında kaldı. 

Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum! (11.05.2023)

Duyurunun hemen ardından, Bitcoin'in (BTC) fiyatı %1'in üzerinde bir artış yaşadı ve 28.000 doları biraz aştı. Nisan ayı için TÜFE, konsensüs tahminiyle uyumlu olarak ve Mart ayında kaydedilen %0,1'den artış göstererek %0,4'te sabit kaldı.

ABD Federal Rezervinin Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC), Mayıs ayının başlarında yaptığı son toplantısında, tarihsel oran artış döngüsünde potansiyel bir duraklamanın ipuçlarını verdi. Merkez bankası, referans federal fon oranını 2022'nin başında yaklaşık %0'dan mevcut hedef aralığı olan %5,0-%5,25'e yükseltti.

Yatırımcılar, bu sabah enflasyonda gözlemlenen marjinal düşüşün Fed'in para politikasını gevşetmesine neden olabileceği tahmininde bulunuyor.

Sonuç olarak, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki on yıllık Hazine getirileri -0,58% düşerek 3,416'ya geriledi.

Bitcoin son durum (09.05.2023)

Teknik göstergeler, Bitcoin'in fiyatının şu anda 26.700 dolar civarında bir direnç seviyesi olarak hizmet veren 50 günlük üstel hareketli ortalamanın hem üzerinde hem de altında dalgalanmasıyla karışık bir hal almış durumda.

Bitcoin 26.700 doların altına düşerse, potansiyel olarak 26.900 dolar veya 26.400 Dolar seviyelerine inebilir.

 

Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum! (11.05.2023) ile ilgili etiketler Bitcoin
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.