Bircan İpek ve Şenol İpek neden boşandı?

Söylemezsem Olmaz programı yorumcularından Bircan İpek ve eşi Şenol İpek ayrıldıklarını sosyal medya hesabından duyurdular. Ayrılık kararı magazin gündeminde yer aldı. Herkes ünlü çiftin neden boşandığı ve paylaştıkları video merak ediliyor. İşte Bircan İpek ve Şenol İpek boşanma videosunu izle! Neden boşandılar? Niye ayrıldılar? Detaylar haberimizde...

Şenol İpek ve Bircan İpek ayrıldıklarını sosyal medyadan bir video ile paylaştılar. Video magazin gündeminde konuşulan konular arasında yer alıyor. Söylemezsem Olmaz yorumcusu Bircan İpek ve Şenol İpek'in neden boşandığı merak ediliyor. Herkes videoyu araştırmaya başladı. İşte Bircan İpek ve Şenol İpek boşanma videosunu izle! Neden boşandılar? Niye ayrıldılar? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Bircan İpek ve Şenol İpek neden boşandı?

Bircan İpek ve eşi Şenol İpek ayrıldıklarını sosyal meyda hesabından duyurdular.

İşte o paylaşım;

BİRCAN İPEK KİMDİR?
Bircan İpek, 4 Ocak 1988 tarihinde dünyaya gelmiştir. Muğla Üniversitesi'nden mezun olan Bircan İpek, 6 Temmuz 2013 tarihinde Şenol İpek'le evlenmiştir.

Bircan İpek, Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında sunuculuk görevini üstlenen isimler arasındadır.

ŞENOL İPEK

Eski manken ve model Şenol İpekİ 1975 yılında İzmir’de doğdu. Kariyerine mankenlikle başlayan Şenol İpek, 2005 yapımı Emret Komutanım adlı dizide Ali karakteri ile oyunculukta da kendisini denedi. 2002 senesinde manken Yüksel Ak ile evlenen eski mankenin bu evliliği olaylı bir şekilde bitti.

BEYAZ TV
Beyaz TV, 24 Mayıs 2010'da kurulan ulusal televizyon kanalı.

KURULUŞU
Kanal, Beyaz Televizyon Radyo Yayıncılığı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 2013 yılında genel yayın türünde SD yayın yapma lisansı almıştır. Türksat 4A, Filbox, D-Smart, Digiturk, Teledünya, Tivibu ve Kablo TV'de izlenebilmektedir. Programları arasında dizi film, tartışma/siyaset, spor, müzik-eğlence, ekonomi, yaşam & yemek, otomobil, sağlık, din, aktüel, magazin, çocuk, belgesel, gezi, sinema ve haber içerikli programlar yer almaktadır. Beyaz TV Ana Haber'i hafta içi Ferda Yıldırım, hafta sonu ise Elçin Açık Özcan sunmaktadır.

 

 

 

Bircan İpek ve Şenol İpek neden boşandı? ile ilgili etiketler boşanma bircan ipek şenol ipek videosu izle neden
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.