Bircan Bali'den Hafsanur Sancaktutan'a destek çıkan Hadise'ye: ''Sen bi sus ya''

Bircan Bali, Söylemezsem Olmaz programının dünkü canlı yayınında oyuncu Hafsanur Sancaktutan'ın intihar ettiğini söylemiş, Hafsanur Sancaktutan ise iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı. Şarkıcı Hadise, kendisi hakkında da programda çeşitli iddialarda bulunan Bircan Bali'nin açıklamaları sonrası RTÜK'e seslendi.

Bircan Bali, Söylemezsem Olmaz programının dünkü bölümünde 22 yaşındaki oyuncu Hafsanur Sancaktutan'ın erkek arkadaşı Deniz Can Aktaş ile tartıştıktan sonra bileklerini kesip, ilaç içerek intihar girişiminde bulunduğunu açıklamıştı ve hatta hastanenin raporları değiştirmesi durumunda hastanenin da başını yakacağını belirtip gözdağı vermişti.  Hafsanur Sancaktutan ise Bircan Bali'nin iddialarını kesin bir dille yalanlamış ve bileklerinin fotoğrafını Instagram sayfasından paylaşarak yaşanan olayın intihar değil zehirlenme olduğunu açıklamıştı.

HADİSE, HAFSANUR SANCAKTUTAN'A DESTEK ÇIKTI

Oyuncu, "Tedavi olduğum hastaneden gerekli raporları alarak yasal bir süreç başlatacağım için avukatım tarafından bu aşamada detaylı bir açıklama yapmamam istendi. Tek söyleyeceğim 22 yaşında ailesini, işini ve hayatını çok seven bir gencim! Böyle bir habere maruz kaldığım için çok üzgünüm. Basında ve sosyal medyada bu konuda vicdanlı davranılacağına inanıyor, habere itibar edilmeyeceğini umuyorum. Hassasiyet gösteren herkese teşekkür ediyorum." demişti. Sosyal medyada Bircan Bali'ye tepki yağarken, ünlü popçu Hadise'den Hafsanur Sancaktutan'a destek geldi.

 HADİSE, RTÜK'E SESLENDİ

Genç oyuncuya destek çıkan Hadise, Instagram sayfasının hikaye bölümünden Hafsanur Sancaktutan'ın bir fotoğrafını paylaşarak altına "Bu sefer hedeflerinde gencecik bir kadın var! Yine aynı tavırlar, aynı tehditler, aynı hadsizlikler bir kadını defalarca kez açıklama yapmak zorunda bırakıyorlar. Magazin adı altında yapılan özel hayata saldırının sınırları tamamen ortadan kalktı. Her gün daha fazlasına şahit oluyoruz! Umarım bu konuda en yetkili birim olan RTÜK gerekeni artık yapar" notunu düştü.

Bircan Bali'den Hafsanur Sancaktutan'a destek çıkan Hadise'ye: ''Sen bi sus ya'' - Resim : 2

Hadise'nin bu paylaşımına kayıtsız kalmayan ve ısrarla iddialarının doğru olduğunu savunan Bircan Bali ise sert ifadeler kullandı: ''Ya Hadise sen de bi sus ya... Senlik bir şey yok. Olaydan kendine pay çıkarmayı da kes... Enteresan ilişkini daha yeni sindiriyoruz. Sen yoksun şu an gündemde, ilerleyebilirsin... Şampiyona şeker''

Bircan Bali'den Hafsanur Sancaktutan'a destek çıkan Hadise'ye: ''Sen bi sus ya'' - Resim : 3

 

Bircan Bali'den Hafsanur Sancaktutan'a destek çıkan Hadise'ye: ''Sen bi sus ya'' ile ilgili etiketler Bircan Bali Hadise Hafsanur Sancaktutan Sosyal Medya RTÜK
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.