Bircan Bali'den Hafsanur Sancaktutan'a gözdağı: ''Hastanenin de başını yakarım!''

Bircan Bali, Söylemezsem Olmaz programının bugünkü canlı yayınında bomba bir iddia ortaya atmış ve 22 yaşındaki oyuncu Hafsanur Sancaktutan'ın erkek arkadaşı Denizcan Aktaş ile tartıştıktan sonra bileklerini kesip, ilaç içerek intihar girişiminde bulunduğunu söylemişti. Bircan Bali'nin açıklamalarına Hafsanur Sancaktutan cephesinden yalanlama gelirken, Bircan Bali ısrarla haberlerin doğru olduğunu belirtti ve yanlış bir tutanak tutulması durumunda hastanenin başını da yakacağını açıkladı.

Hafta sonu sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Bircan Bali, ünlü bir kadın oyuncunun bileklerini kesip aynı zamanda ilaç içerek intihar ettiğini duyurmuştu. Instagram'dan konuya ilişkin paylaşımda bulunan Bali, "Maalesef üzücü bir magazin haberi vermek için siyah fondayım! Çok ünlü bir kadın oyuncu dün gece intihara teşebbüs edip, bileklerini kesti ve aynı zamanda da ilaç içti. Şu an hala hastanede, çok şükür ölmedi. Nedenini araştırıyorum. İsmi, programımda açıklayacağım!" ifadelerini kullanmıştı.

bircan bali

Bu paylaşımından bir gün sonra ise videolu bir paylaşımda bulunan Bircan Bali, yaptığı açıklamada şunları söylemişti: ''Günaydın herkese. Dün maalesef bir magazin haberi verdim evet doğru. Çok ünlü bir oyuncu kendi canına kıyacak kadar ne yaşadı? Bileklerini kesti. Çok derin olmaması hastanedeki çalışanları sevindiren bir detaydı. Maalesef ilaçta içti. İşini şansa bırakmayacak kadar hayatından vazgeçti. İlaçlar temizlendi. Yine ünlü birisi ona ilk müdahelesi için sağlık görevlilerini aradı. Anadolu yakasında bir hastanede. Daha fazla detay vermeyeceğim. İsim de çok soruyorsunuz, söyleyemeyeceğim. Ama sadece çok üzücü bir şey var. Gencecik bir kızın bu hale gelmesinin sebebini araştırıyorum.''

'Nedenini araştırıyorum. İsmini programımda açıklayacağım!'' diyen Bircan Bali, programın bugünkü bölümünde intihar eden kişinin oyuncu Hafsanur Sancaktutan olduğunu söyledi ve Sancaktutan'ın neden intihar ettiğini de açıkladı.

Söylemezsem Olmaz'ın bugünkü bölümünde Hafsanur Sancaktutan'ın ismini veren Bircan Bali, canlı yayında şu açıklamalarda bulundu: ''İsmi açıklıyorum: Hafsanur Sancaktutan. Cuma gecesi maalesef intihara teşebbüs etti. Bileğindeki yaraların derin olmamasından dolayı tekrar hayata tutundu. Nedenini söylüyorum, maalesef Denizcan Aktaş. Hararetli bir kavga sonucu bunu yaptı. Erkek arkadaşını arayıp ''İyi değilim, kendime zarar vereceğim'' diyor. Cuma akşamı Hafsanur Sancaktutan ve sevgilisi Denizcan Aktaş telefonda tartışmaya başlıyorlar ve ayrılık geliyor. Bu ayrılık sonrasında Hafsanur kendisine zarar vereceğini deklare ediyor sevgilisine. Sevgilisine kendisine zarar verdiğini gösteriyor. Söylemek istemiyorum ama bir kesikle kendisine zarar veriyor ve ilaç içiyor. Bu arada midesi yıkanıyor. Bileklere de müdahale ediliyor. Denizcan ambulansı arıyor ve ''Kız arkadaşım şu an da evinde, ihbar niteliğinde bu telefon numaram. Lütfen gidip müdahale edin.'' Gittiklerinde kızı gerçekten teşebbüs gerçekleşmiş buluyorlar ve hemen hastaneye kaldırıyorlar. Hastane Kavacık'ta bir araştırma hastanesi. Ambulans ve acil durumlarda en yakın hastaneye gitmek zorundasın. O yüzden de onu en yakın hastaneye götürüyorlar. Kızın tek isteği var. ''Beni gizli, saklı taburcu edin'' diyor. Maalesef gizli kalamadı. Olay bana düştü, ben de yayınımda açıkladım. Benim haberimden sonra bir açıklama yaparak 'İntihara teşebbüs etmedim, zehirlendim' diyecek. Ben haberimin arkasındayım, hastanedeki konuşmalarına kadar her şeyi ortaya çıkartırım''

HAFSANUR SANCAKTUTAN 'İNTİHAR' İDDİASINI YALANLADI

Bircan Bali'nin kendisi ve eski sevgilisi Denizcan Aktaş ile ilgili iddialarının gerçeği yansıtmadığını, yasal yollara başvuracağını belirten genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan, Instagram sayfasından bir açıklama yayınladı ve "Herkese merhaba, Biraz önce TV'de yayınlanan bir magazin programında beni ve ailemi çok üzen, çok zor durumda bırakan bir haber yapıldı. Tedavi olduğum hastaneden gerekli raporları alarak yasal bir süreç başlatacağım için avukatım tarafından bu aşamada detaylı bir açıklama yapmamam istendi. Tek söyleyeceğim 22 yaşında ailesini, işini ve hayatını çok seven bir gencim! Böyle bir habere maruz kaldığım için çok üzgünüm. Basında ve sosyal medyada bu konuda vicdanlı davranılacağına inanıyor, habere itibar edilmeyeceğini umuyorum. Hassasiyet gösteren herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Sancaktutan bir başka paylaşımında ise bileklerinin gözüktüğü bir fotoğraf karesini paylaşarak sevenlerinin yüreğine su serpti. İntihar etmediğini belirten 22 yaşındaki oyuncu bu paylaşımına ise ''Çok fazla mesaj geldi... Böyle bir fotoğraf koymak zorunda kaldım. Çok üzgünüm...'' notunu düştü.

Bircan Bali'den Hafsanur Sancaktutan'a gözdağı: ''Hastanenin de başını yakarım!'' - Resim : 4

Kendisine hayranlarından ve gelen mesajlar üzerine yeniden bir açıklama yapmak zorunda kalan oyuncu kısa bir video yayınladı ve ''Herkese selam. Ben şu anda çok iyiyim. Çok fazla mesaj geldi o yüzden ilginize hassasiyetinize teşekkür ederim. Ben bir zehirlenme geçirdim. Olayın ası bu. Ben iyiyim merak etmeyin. Sizler de iyi olduğumu görün diye bu açıklamayı yapıyorum.'' şeklinde konuştu.

BİRCAN BALİ İDDİASININ ARKSINDA DURDU

Hafsanur Sancaktutan'ın iddiaları yalanlamasının ardından Bircan Bali hızını alamadı. Israrla olayın doğru olduğunu Belirten Bircan Bali, Instagram hesabının hikaye bölümünden video yayınladı. Kendisini mahkemeye verecek olan Hafsanur Sancaktutan'a ''HTS kayıtlarında o gün telefon açılıp ne söylenildi hepsi çıkacak. Bence mahkemeye ver yoksa HTS kayıtlarını alamıyorum. Mahkemeye vermezsen sıkıntı var demektir.'' diye seslenen Bircan Bali, ünlü oyuncunun kaldırıldığı hastanenin hangi hastane olduğunu bildiğini ve yanlış tutanak düzelenmesi durumunda hastanenin başını da yakacağını açıkça bildirdi.

Hafsanur Sancaktutan'a ve kaldırıldığı hastaneye gözdağı veren Bircan Bali yaptığı açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:


''Hafsanur Sancaktutan açıklamalar yapmış, bileğini göstermiş. Şuraya bırakayım da bileğinin fotoğrafını... Güzel kamufle etmiş. Size de şu tuhaf gelmiyor mu... Ayrıldıktan hemen sonra midesini yıkatacak kadar ne yemiş olabilir? Neyse önemsiz. Maalesef bunun bir intihar teşebbüsü olduğunu ben biliyorum. Bu arada, HTS kayıtlarını çıkaracağım eğer mahkeme yoluna giderse. HTS kayıtlarında o gün telefon açılıp ne söylenildi hepsi çıkacak. Benim haklı çıkmam için her şeyi yaparım çünkü. Bence mahkemeye ver yoksa HTS kayıtlarını alamıyorum. Mahkemeye vermezsen sıkıntı var demektir. Çok geçmiş olsun. Biraz daha detay vereyim. Yayın da da söyledim. Bileği yüzeysel geçiyor ama ilacı içiyor. Fakat sevgilisine bileklerini kestiğini söylüyor. Sevgilisinin paniği o. O arıyor zaten. Hepsini çıkartırım ya ben, bekliyorum. Gerçekten hukuki yollara başvuru yapın. Lütfen başvurun. Ben zaten üzüntü içinde verdim haberi. Bu gerçek bir magazin haberi, atlayamazdım. Bu arada tabii ki hastaneyi de biliyorum. Hastane eğer bu konuyla alakalı yalan yanlış bir tutanak tutarsa ben bütün kayıtları isterim, hastanenin de başını yakarım. Kimse benim haberimin yalan olduğunu bana empoze etmesin. Maalesef haberim doğru.''


(*HTS Kaydı, telekomünikasyon şirketlerinden alınan kişilerin konuşma ya da yazışma verilerinin mahkemede delil olarak kullanılmasıdır.)

BİRCAN BALİ'YE TEPKİ YAĞIYOR


Oyuncunun açıklamasına inanmayan Bali, kısa sürede sosyal medyada gündem olurken tepkiler de beraberinde geldi. Hafsanur Sancaktutan'ın bileklerinin fotoğrafını paylaşmasına rağmen intihara teşebbüs ettiğinden emin olduğunu söyleyen Bali'nin geri adım atmaması eleştiri topladı. Bali'nin sözlerine sözlü şiddet olduğunu söyleyen kullanıcılar, "Buna artık bir dur deyin" diyerek sitem etti.

İşte Bircan Bali'ye gelen tepkilerden bazıları:

Bircan Bali'den Hafsanur Sancaktutan'a gözdağı: ''Hastanenin de başını yakarım!'' - Resim : 5

Bircan Bali'den Hafsanur Sancaktutan'a gözdağı: ''Hastanenin de başını yakarım!'' - Resim : 6

Bircan Bali'den Hafsanur Sancaktutan'a gözdağı: ''Hastanenin de başını yakarım!'' - Resim : 7

Bircan Bali'den Hafsanur Sancaktutan'a gözdağı: ''Hastanenin de başını yakarım!'' - Resim : 8

Bircan Bali'den Hafsanur Sancaktutan'a gözdağı: ''Hastanenin de başını yakarım!'' - Resim : 9

Bircan Bali'den Hafsanur Sancaktutan'a gözdağı: ''Hastanenin de başını yakarım!'' - Resim : 10

 

Bircan Bali'den Hafsanur Sancaktutan'a gözdağı: ''Hastanenin de başını yakarım!'' ile ilgili etiketler Denizcan Aktaş Bircan Bali Hafsanur Sancaktutan Söylemezsem Olmaz intihar Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.