Bileklerini kesip intihar eden oyuncu Hafsanur Sancaktutan çıktı!

Arto Dalga ile birlikte Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programında yorumculuk yapan Bircan Bali, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunmuş ve ünlü bir kadın oyuncunun bileklerini kesip aynı zamanda ilaç içerek intihar ettiğini duyurmuştu. Bircan Bali, programın bugünkü bölümünde intihar eden kişinin oyuncu Hafsanur Sancaktutan olduğunu açıkladı. 22 yaşındaki oyuncu, sevgilisi Denizcan Aktaş'ın ayrılık isteği üzerine canına kıymaya kalktı. İşte detaylar...

'Söylemezsem Olmaz' programının yorumcusu Bircan Bali, 1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ünlü bir kadın oyucunun intihar ettiğini açıklamıştı. ''Nedenini araştırıyorum. İsmini programımda açıklayacağım!'' diyen Bircan Bali bugün o kişinin kim olduğunu açıkladı.


Instagram hesabından hafta sonu bir video paylaşan Bircan Bali, ''Günaydın herkese. Dün maalesef bir magazin haberi verdim evet doğru. Çok ünlü bir oyuncu kendi canına kıyacak kadar ne yaşadı? Bileklerini kesti. Çok derin olmaması hastanedeki çalışanları sevindiren bir detaydı. Maalesef ilaçta içti. İşini şansa bırakmayacak kadar hayatından vazgeçti. İlaçlar temizlendi. Yine ünlü birisi ona ilk müdahelesi için sağlık görevlilerini aradı. Anadolu yakasında bir hastanede. Daha fazla detay vermeyeceğim. İsim de çok soruyorsunuz, söyleyemeyeceğim. Ama sadece çok üzücü bir şey var. Gencecik bir kızın bu hale gelmesinin sebebini araştırıyorum.'' ifadelerini kullandı. Bircan Bali'nin bu açıklaması merak uyandırırken yürekleri ağza getirdi.

İNTİHAR EDEN KİŞİ HAFSANUR SANCAKTUTAN ÇIKTI

 Bircan Bali, Söylemezsem Olmaz'ın bugünkü bölümünde söz konusu oyuncunun Hafsanur Sancaktutan olduğunu açıkladı. Gıda zehirlenmesi nedeniyle midesinin yıkandığı iddia edilen Hafsanur Sancaktutan'ın zehirlenmediğini, aslında intihar etmek için içtiği ilaçlar yüzünden midesinin yıkandığını duyurdu. Bali, Hafsanur'un canını kıymak isteme nedeninin ise kısa süre önce 3,5 yıllık birlikteliğini noktaladığı eski sevgilisi Denizcan Aktaş olduğunu öne sürdü.

 ''HABERİMİN ARKASINDAYIM, HER ŞEYİ ORTAYA ÇIKARTIRIM''

Bircan Bali canlı yayında konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Hafsanur Sancaktutan'ın intihar etmesiyle ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

''İsmi açıklıyorum: Hafsanur Sancaktutan. Cuma gecesi maalesef intihara teşebbüs etti. Bileğindeki yaraların derin olmamasından dolayı tekrar hayata tutundu. Nedenini söylüyorum, maalesef Denizcan Aktaş. Hararetli bir kavga sonucu bunu yaptı. Erkek arkadaşını arayıp ''İyi değilim, kendime zarar vereceğim'' diyor. Cuma akşamı Hafsanur Sancaktutan ve sevgilisi Denizcan Aktaş telefonda tartışmaya başlıyorlar ve ayrılık geliyor. Bu ayrılık sonrasında Hafsanur kendisine zarar vereceğini deklare ediyor sevgilisine. Sevgilisine kendisine zarar verdiğini gösteriyor. Söylemek istemiyorum ama bir kesikle kendisine zarar veriyor ve ilaç içiyor. Bu arada midesi yıkanıyor. Bileklere de müdahale ediliyor. Denizcan ambulansı arıyor ve ''Kız arkadaşım şu an da evinde, ihbar niteliğinde bu telefon numaram. Lütfen gidip müdahale edin.'' Gittiklerinde kızı gerçekten teşebbüs gerçekleşmiş buluyorlar ve hemen hastaneye kaldırıyorlar. Hastane Kavacık'ta bir araştırma hastanesi. Ambulans ve acil durumlarda en yakın hastaneye gitmek zorundasın. O yüzden de onu en yakın hastaneye götürüyorlar. Kızın tek isteği var. ''Beni gizli, saklı taburcu edin'' diyor. Maalesef gizli kalamadı. Olay bana düştü, ben de yayınımda açıkladım. Benim haberimden sonra bir açıklama yaparak 'İntihara teşebbüs etmedim, zehirlendim' diyecek. Ben haberimin arkasındayım, hastanedeki konuşmalarına kadar her şeyi ortaya çıkartırım''

Bileklerini kesip intihar eden oyuncu Hafsanur Sancaktutan çıktı! - Resim : 2


HAFSANUR SANCAKTUTAN'DAN İNTİHAR İDDİASINA YANIT

Hafsanur Sancaktutan iddialar ardından "Herkese merhaba. Biraz önce televizyonda yayınlanan bir haber ailemi de beni de çok üzdü. Tedavi olduğum hastaneden gerekli raporları alarak yasal bir süreç başlatacağım" şeklinde paylaşım yaparak hemen iddiayı yalanladı. Oyuncu yasal süreç başlattığını söyleyerek "Habere ihtibar edilmeyeceğini umuyorum" dedi.

 Bileklerini kesip intihar eden oyuncu Hafsanur Sancaktutan çıktı! - Resim : 3

Son olarak Denizcan Aktaş (29) ile Hafsanur Sancaktutan (22), 3.5 yıllık ilişkilerini sonlandırma kararı almışlardı. İkili sosyal medyadan da birbirlerini takip etmeyi bıraktılar. Hafsanur Sancaktutan'ın adı Afra Saraçoğlu'nun eski aşkı Mert Yazıcıoğlu ile dedikodulara karıştı.

hafsanur sancaktutan mert yazıcıoğlu

Bileklerini kesip intihar eden oyuncu Hafsanur Sancaktutan çıktı! ile ilgili etiketler Denizcan Aktaş Hafsanur Sancaktutan Bircan Bali Söylemezsem Olmaz Mert Yazıcıoğlu intihar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.