Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi nerede çekiliyor? Gazi Magosa, Lefkoşa, Maraş nerede?

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi ilk bölümüyle 1 Nisan Perşembe akşamında TRT 1 ekranlarında başlıyor. Başrollerinde Ahmet Kural ile Serkan Çayoğlu’nun oynadığı Bir Zamanlar Kıbrıs nerede çekiliyor sorusuna yanıt aranıyor.

TRT 1 ekranlarının yeni sezon dizilerinden Bir Zamanlar Kıbrıs ilk bölümü ile Perşembe akşamında meraklısıyla buluşuyor. Başrollerinde Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu ve Pelin Karahan’ın oynadığı Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin çekimlerinin ise nerede yapıldığı konusunda araştırmalar devam ediyor.

Kıbrıs Barış Harekatı döneminin ele alınacağı ve TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi senaristleri ise Başar Başaran ve Emre Özdür. 26 bölümden oluşacak Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin bu sezon final yapmayacağı ve reytinglerin artması doğrultusunda da uzatılabileceği iddia edildi.

BİR ZAMANLAR KIBRIS NEREDE ÇEKİLİYOR?

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi adından da anlaşılacağı üzere Kıbrıs’ta çekiliyor. Gazi Magosa ve Lefkoşa gibi şehirlerde çekimleri gerçekleştirilen dizi, tarihi turistik yerlerin sıkça kullanılacağı mekanlara da ev sahipliği yapıyor.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi nerede çekiliyor? Gazi Magosa, Lefkoşa, Maraş nerede?

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi sadece Gazi Magosa ve Lefkoşa da değil bunların yanında ilerleyen bölümlerde Mersin ve İstanbul’da da çekimleri yapılacak. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin asıl çekimleri ise Kıbrıs adasında yer alan Maraş bölgesinde gerçekleştirilecek.

 

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi nerede çekiliyor? Gazi Magosa, Lefkoşa, Maraş nerede? ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Kıbrıs
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.