Bir Zamanlar Çukurova'da Fekeli Krizi! Yeni Sezonda Kerem Alışık Kabusu! Şimdi Ne Olacak

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 4. sezon öncesinde büyük bir şok daha yaşanıyor. Daha öncesinde üç başrol oyuncusunun veda ettiği diziye bir sürpriz başrol isminin daha veda etmek üzere olduğu iddia ediliyor.

ATV ekranlarının fenomen dizileri arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova’da yaprak dökümü devam ediyor. Bir önceki sezonda 3 başrol oyuncusuna veda eden başarılı dizinin bir oyuncusuyla daha yol ayrımına çok yakın olduğu iddia edildi.

İlk olarak Hünkar Yaman karakterine hayat veren Vahide Perçin ile başlayan ayrılık rüzgarına daha sonrasında kimsenin beklemediği bir anda Uğur Güneş eklendi. Sezon finalinde senaryo gereğince bu seferde Murat Ünalmış diziden ayrılınca Bir Zamanlar Çukurova için final dedikoduları ayyuka çıktı.

Bir Zamanlar Çukurova'da Fekeli Krizi! Yeni Sezonda Kerem Alışık Kabusu! Şimdi Ne Olacak

Hilal Altınbilek’in dışında ilk kadrodan dizide hiçbir başrol oyuncusunun kalmaması kafaların karışmasına neden olurken bu seferde Fekeli karakterine hayat veren Kerem Alışık ismi ön planda yer aldı.

Hakan Gümüşoğlu karakteri ile İbrahim Çelikkol’un diziye gelişinin bir dönüm noktası yaratmasına kesin gözüyle bakılırken kulislerden gelen son iddialarda Kerem Alışık’ın Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılacağı iddia edildi.

Bir Zamanlar Çukurova'da Fekeli Krizi! Yeni Sezonda Kerem Alışık Kabusu! Şimdi Ne Olacak - Resim : 2

Dizinin yeni sezonda büyük bir değişim içerisine girmesi beklenirken hayranlarda yeni bölümü merakla beklemeye başladı. Ancak Fekeli karakterini canlandıran usta oyuncu Alışık’ın ayrılacak olmasının dizinin reytinglerine olumsuz bir yönde hava katmasından endişe edilmektee.

Bir Zamanlar Çukurova'da Fekeli Krizi! Yeni Sezonda Kerem Alışık Kabusu! Şimdi Ne Olacak ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova Kerem Alışık İbrahim Çelikkol
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.