Bir yerden bir yere giderken bisiklet hızında yürümek ister misiniz? / VİDEO

Hollanda merkezli bir şirketin geliştirdiği Lopitif ile yürürken bisiklet hızına ulaşmak mümkün. ortasında pedal yerine yürüme bandı bulunan bisiklet yorulduğunuz anlarda devreye sokabileceğiniz elektrik motoruna da sahip...

Hem yürüyüş yapmak hem de bisiklet sürerek bir yerden bir yere kısa sürede gitmek amacıyla üretilen Lopifit isimli bisiklet farklı yapısıyla görenlerin merakını uyandırıyor. Elektrikle çalışan Lopifit, hiçbir şekilde doğaya zarar vermeyen yeni nesil ulaşım araçlarından biri olarak artık vitrinleri süslüyor.

Hollanda merkezli bir şirketin geliştirdiği Lopifit isimli bisiklet farklı tasarım ve yapısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

FİYATI 2 BİN 500 DOLAR

Pedal çevirme alışkanlıklarımızı değiştirmeye aday olan bisiklet yürüyerek kullanılıyor.

Bruin Bergmeester tarafından geliştirilen koşu bandı sistemini içinde barındıran bisiklet saate 27 kilometre hıza ulaşabiliyor. Elektrikli bir motora da ev sahipliği yapan modelin fiyatı ise 2 bin 500 dolar.

YENİ NESİL ULAŞIM ARACI

Daha çok evde egzersiz yapmaktan sıkılan orta yaş ve üzeri insanları hedef alan Lopifit ile artık evin duvarına bakarak yürüyüş bandında antrenman yapmak tarihe karışıyor. Lopifit ile parkta pratik bir şekilde yürüyüşe çıkabiliyor, şehrin içindeki arkadaşınızı ziyarete gidebiliyorsunuz. Elektrikle çalışan Lopifit, hiçbir şekilde doğaya zarar vermeyen yeni nesil ulaşım araçlarından biri olarak artık vitrinleri süslüyor.

Bir yerden bir yere giderken bisiklet hızında yürümek ister misiniz? / VİDEO ile ilgili etiketler lopitif yürüme bandı bisiklet eletrikli bisiklet
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.