BİM'de 5 lt Ayçiçek Yağları, Çaykur ve Toz Şekerde çılgın Cuma indirimi! İşte BİM 17 Haziran indirimli fiyatlar

BİM marketlerde 5 lt Sole Ayçiçek Yağı, 5 kg Kristal Toz Şeker ve 1 kg Çaykur’da indirim rüzgarı devam ediyor. Kurban Bayramına kısa bir süre kala yaşanan BİM ucuzluğu vatandaşları sevindiriyor. İşte, 17 Haziran BİM sıvı yağ fiyatları…

BİM marketlerde Cuma gününde indirim şenliği kaldığı yerden sürüyor. Döviz kurlarının artışına rağmen indirimlerden vazgeçmeyen BİM’de ucuzluk fırsatları sadece temel gıdalarda değil diğer ürünleri de sarıyor.

BİM marketlerde bu Cuma; Gilette tıraş makinesinden North Pacific seyahat çantasına, Jenny & Willy aylık bebek bezi paketlerinden Ledolet uzaktan kumandalı şerit lede kadar pek çok üründe indirim fırsatı yer alıyor.

BİM marketlerde Cuma gününde 5 lt Sole Ayçiçek Yağları 145 TL, 5 kg Toz Şeker 65.50 TL ve 1 kg Çaykur’da 26.50 TL’den reyonlardaki yerlerini alıyor.

BİM Sıvı Yağ Fiyatları 17 Haziran

• 5 lt Biryağ Ayçiçek Yağı 165 TL
5 lt Sole Ayçiçek Yağı 145 TL
• 2 lt Sole Ayçiçek Yağı 59.68 TL
• 1 lt Sole Ayçiçek Yağı 39.22 TL

BİM Toz Şeker Fiyatları 17 Haziran

BİM marketlerde 5 kg toz şeker 65.50 lira.

BİM Çay Fiyatları 17 Haziran 

BİM marketlerde 1 kg Çaykur 26.50 lira.

BİM'de 5 lt Ayçiçek Yağları, Çaykur ve Toz Şekerde çılgın Cuma indirimi! İşte BİM 17 Haziran indirimli fiyatlar ile ilgili etiketler BİM bim aktüel ürünler BİM indirimleri bim kataloğu BİM fiyat listesi bim çay fiyatları bim sıvı yağ fiyatları bim ayçiçek yağı fiyatları bim toz şeker fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.