BİM iflas mı etti? İşte BİM'den gelen son açıklama...

Sosyal medyada yayılan son iddialarda zincir alışveriş marketlerinden BİM’in iflas ettiği paylaşımlar dikkatlerden kaçmadı. Yayınladığı indirim katalogları ile adından söz ettiren BİM marketler hakkında kapanıyor iddiaları sonrasında gelen açıklama herkesi az da olsa rahatlattı.

Şeker fabrikalarının son günlerde şeker satışını durdurması nedeniyle buna vurgu yapan BİM, diğer üreticilerinde satış fiyatlarındaki yükselişe değinerek tüketicilerine uygun fiyatları şeker tedarik etmekte zorlandıklarını söyledi.

BİM’in yükselen kur nedeniyle kesinlikle fiyat artışına yanaşmadığı ve müşterilerinin zor durumda kalmaması açısından şimdilik farklı toptancılardan ürünleri tedarik edeceklerini ve birçok ürüne de zam gelmesinden dolayı sıkıntı yaşanmasının an meselesi olacağından söz ettiler. Yani kısaca şimdilik gelen zamların BİM ile bir alakası olmadığı kaydedildi.

BİM iflas mı etti?

Sosyal medyada son yayılan iddialar doğrultusunda market zincirlerinin iflas ettiği yönünde haberler büyük yankı uyandırdı. Ancak kısa sürede bu haberin “yalan haber” yapan bir haber sitesi tarafından ortaya çıkarıldığı netlik kazandı.

BİM’in iflas ettiği yönündeki haberlerin tamamen asılsız olduğu belirtilirken yapılan son açıklamada, böyle bir durumun söz konusu bir gerçeklikle bağdaşmadığı ifade edildi.

BİM iflas mı etti? İşte BİM'den gelen son açıklama... ile ilgili etiketler BİM iflas market
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.