“Bill Gates’in aşısını olmayacağım”

Haber Global ekranlarında Buket Aydın'ın programına katılan Okan Bayülgen, Bill Gates ve Mark Zuckerberg gibi girişimcilerin koronavirüs aşısı çalışmalarından rahatsız olduğunu belirtilerek Türk aşısı olacağını açıkladı.

 

Ünlü komedyen Okan Bayulgen, Buket Aydın'ın Haber Global ekranlarında sunduğu programa katıldı. Koronavirüs sürecindeki aşı çalışmaları hakkında fikirlerini de açıklayan Bayulgen, Türk aşısı yaptıracağını vurguladı.

Bayülgen, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Tabi ki aşı olacağım ama bizim ülkemizdeki aşıyı olacağım. Bill Gates’in aşısını olmayacağım, Çinlinin aşısını olmayacağım. Bizim aşımızı olacağım, bizim aşımız çünkü…

BILL GATES'E GÜVENMİYORUM

Bill Gates’e güvenmiyorum. Ben bir otorite değilim, senle laflarken söylüyorum. Bill Gates çok iyi bir insan! Milyonlarca dolar yatırım yapmış... Ardından Almanya’daki aşı çıktı. Bill Gates o aşıyı olsa da olmam.

Bill Gates’e de Microsoft falan demiyorum. Bill Gates, Dünya Sağlık Bakanı. Dünya Sağlık Örgütü falan demiyorum. Bill Gates Dünya Sağlık Bakanı…

"BU ADAMLAR AŞIYLA İLGİLİ NEDEN KONUŞUYOR?"

Dünyada aşı hakkında durmadan konuşan iki tane adam var, ikisine de dikkat edelim. Birinci Bill Gates, ikincisi Mark Zuckerberg. Mark Zuckerberg’le ne alakası var aşının? Senin aşıyla ne alakan var birader?

Sen Facebook mezarlığının ve iğrenç Instagram’ın sahibi değil misin, berbat Whatsapp’ın sahibi değil misin sen? Aşıyla ilgili niye bu adamlar konuşuyor ki? İkisinin de geçmişi çok belli. Herkes de bunu biliyor.

"BUNLAR, PANDEMİ SONRASI DÜNYADAN BÜYÜK ÇIKARLAR BEKLEYEN İNSANLAR"

Biz başka şeylerle uğraşırken memleket olarak, bunlar bu pandemi sonrası dünyadan büyük çıkarlar bekleyen insanlar. Birçok yönden de akrabalıkları var. Bunların geldikleri familyalar, yeni dünya düzenini kuracak insanlar.

"ÇİN AŞISI OLACAĞIM DEMİYORUM, O BİZİM AŞIMIZ! ÜLKEMİZİN AŞISI İYİDİR!"

Çin aşısı olacağım demiyorum. O bizim aşımız. Türkiye’de yapılıyor ve ülkemizin aşısı iyidir. Tam benim yaşıma yaklaşıyordu ama öğretmenlere yürüdü. Ben daha geç aşı olabilirim ama önce öğretmenlerimiz…”

 

“Bill Gates’in aşısını olmayacağım” ile ilgili etiketler Korona Koronavirüs Okan Bayülgen aşı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.