Bilim Kurulu toplantısı ne zaman?

Bilim Kurulu toplantısı ne zaman? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından düzenlenecek olan Bilim Kurulu toplantısında çok önemli kararların alınması bekleniyor. Geçen hafta düzenlenen toplantıda okulların açılış tarihi belli olmuştu. Bilim Kurulu toplantısı saat kaçta? Sokağa çıkma yasağı gelecek mi? İşte detaylar…

Türkiye bir kez daha 19 Ağustos Çarşamba gününde yapılacak olan Bilim Kurulu toplantısına kilitlendi. Mart ayı başından bu yana koronavirüs salgını sebebiyle Bilim Kurulu üyeleri ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başkanlığında gerçekleştirilen Bilim Kurulu toplantılarında oldukça önemli kararlar alındı. 19 Ağustos Bilim Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta?

BİLİM KURULU TOPLANTISI NE ZAMAN?

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu’nun bugünde çok önemli kararlar alacağı belirtildi. Salgında gelinen son gelişmeler bu toplantıda ele alınırken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca toplantı sonrası saat 19.00’da kamuoyuna basın açıklaması gerçekleştirecek.

Bilim Kurulu toplantısı ne zaman? ile ilgili etiketler Bilim Kurulu bilim kurulu toplantısı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.