Bilal Hancı kimdir, eşiyle ayrıldı mı, neden ayrıldı?

Bilal Hancı kimdir? sorusu son günlerde ortaya çıkan görüntüler ve haberlerin ardından araştırılan bir konu olmaya devam ediyor. Kafalar YouTube kanalının üyesi olan Bilal Hancı, geçtiğimiz günlerde bir gece kulübünde eşini aldatmasıyla gündeme geldi. Bu çerçevede 'Bilal Hancı kim?' veya 'Bilal Hancı'nın eşi kim?' sorusu arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Bilal Hancı kimdir? Bilal Hancı eşiyle ayrıldı mı? Bilal Hancı eşiyle boşanacak mı? Detaylar haberimizde...

Sosyal medya fenomeni ve "Kafalar" grubunun üyesi olarak tanınan Bilal Hancı, eşini aldattığına dair bir video sosyal medyada paylaşılmasıyla gündemde. Hancı, 2021 yılında Esin Çepni ile evlenmiş ve kısa bir süre sonra boşanma haberleriyle dikkat çekmişti. Ancak çift, evliliklerine ikinci bir şans verdiklerini duyurmuştu. Son gelişmelerin ardından evliliklerinin akibeti merak edilen çiftin ayrılıp ayrılmadığı merak ediliyor. Peki, Bilal Hancı kimdir, eşiyle ayrıldı mı, neden ayrıldı? İşte ayrıntılar...

Bilal Hancı kimdir, eşiyle ayrıldı mı, neden ayrıldı?

BİLAL HANCI EŞİYLE AYRILDI MI, NEDEN AYRILDI?

Esin Çepni'nin sosyal medya hesabından eşinin kendisini aldattığına dair paylaştığı görüntüler, büyük bir dikkat çekti. Aynı dönemde Bilal Hancı'nın başka bir kadınla sarmaş dolaş görüntülerinin de sosyal medyada paylaşılması, olayın daha fazla yankı uyandırmasına neden oldu.

Bilal Hancı kimdir, eşiyle ayrıldı mı, neden ayrıldı? - Resim : 2

BİLAL HANCI KİMDİR?

Bilal Hancı, 1989 yılında Trabzon'da doğmuş ve İstanbul Üniversitesi'nde eğitim görmüştür. Sosyal medyada paylaştığı eğlenceli videolarla tanınmaya başlayan Hancı, Atakan Özyurt ve Fatih Yasin ile birlikte YouTube'da "Kafalar" kanalını açmıştır. Ayrıca, 2017 yılında "Ağlama Beni Ana" isimli bir tekli çalışması bulunmaktadır. Oyunculuk kariyerine de sahip olan Bilal Hancı, 2018 yılında "Kafalar Karışık" filminde başrol oynamıştır. Ayrıca, 2022 yılında "Bal" isimli bir şarkı da çıkarmıştır. Bilal Hancı, 2021 Temmuz ayında Esin Çepni ile evlenmiştir. 

Bilal Hancı kimdir, eşiyle ayrıldı mı, neden ayrıldı? - Resim : 3

BİLAL HANCI'NIN EŞİ ESİN ÇEPNİ KİMDİR?

Esin Çepni, 24 Temmuz 1993 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Adını İşte Benim Stilim isimli yarışma programı ile duyurmuş olan Çepni, bu yarışmaya 2016 yılında katılmıştır. 2021 yılında ise Bilal Hancı ile evlenmiştir. Ayrıca, lisanslı makyaj uzmanı olarak da bilinmektedir ve sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanmaktadır. 

Bilal Hancı kimdir, eşiyle ayrıldı mı, neden ayrıldı? ile ilgili etiketler Esin Çepni Bilal Hancı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.