Beta Berk Bayındır doğum gününde unutulmadı... Sevgilisinin paylaşımı yürekleri dağladı

25 Nisan'da İstanbul Kağıthane'de oturduğu rezidansın 8’inci katından düşerek hayatını kaybeden "Beta” lakaplı ünlü rapçi Berk Bayındır'ın doğum gününü acılı sevgilisi Simla Ener sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla kutladı. Beta Berk Bayındır'ı yakın dostları da doğum gününde unutmadı.

9 Eylül 1989 doğumlu olan Beta Berk Bayındır yaşasaydı bugün 33. yaşını kutlayacaktı... Simla Ener, 25 Nisan'da kaybettiği sevgilisi Beta Berk Bayındır'ın doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı duygu dolu bir paylaşımla kutladı.

Yaptığı paylaşımında kaybettiği sevgilisine olan özlemini dile getiren Simla Ener, ''ailemdin, aşık olduğum adamdın'' şeklindeki sözleriyle herkesi duygulandırdı.


Beta Berk Bayındır ile çekilen siyah beyaz kısa bir videosunu yayınlayan Ener, paylaşımın altına şu notu düştü: ''Güzel kalpli canım Berkim,tatlı sincap... Sana yazardım uzun uzun şimdi yazacak yerim yok... Çok özlüyorum seni. Elimde bu videodan başka seninle çekilmiş yanyana hiç birşeyimiz yok. Gittiğin gün telefonumu aldılar, dönüp bakabileceğim bir fotoğraf bile kalmadı. Bir anda her şey seninle gitti.... Zaten her şey sendin sen benim en yakın arkadaşımdın, çocukluğumu tekrar yaşatan oyun partnerimdin, dostumdun, aile olduk be Simla diye takılırdın, ailemdin, aşık olduğum adamdın. Gözlerime sevgiyle bakmayı öğreten sendin. Güzel olan her şey sendin... İyi ki doğdun. İyi ki şu hayatta yollarımız denk geldi keşke daha uzun sürseydi, seni çok özlüyorum, çok seviyorum...''

 beta berk bayındır

Beta Berk Bayındır'ın meslektaşı ve yakın arkadaşı Server Uraz da Instagram hesabından ''Doğum günün kutlu olsun ölümsüz kardeşim'' şeklinde bir paylaşımda bulundu.

beta berk bayındır


Müzisyen Deniz Gürzumar, Beta Berk'in doğum gününü duygusal sözlerle kutladı.

beta berk bayındır

Kamufle lakabıyla tanınan rapçi Basri Fırat Bayraktar 33. yaş gününde Beta Berk Bayındır'ın fotoğrafını Instagram sayfasında yayınladı.

Beta Berk Bayındır doğum gününde unutulmadı... Sevgilisinin paylaşımı yürekleri dağladı - Resim : 4

 

 

Beta Berk Bayındır doğum gününde unutulmadı... Sevgilisinin paylaşımı yürekleri dağladı ile ilgili etiketler Sosyal Medya beta berk bayındır Simla Ener beta
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.