Bestemsu Özdemir canlı yayında hüngür hüngür ağladı

Ünlü isimlerin depremzedeler için yardım topladığı 'Türkiye Tek Yürek' ortak yayınında ünlü oyuncu Bestemsu Özdemir de vardı. Bağışçılarla telefona görüşürken gözyaşlarına hakim olamayan ve duygu dolu anlar yaşayan Bestemsu Özdemir ''Ben Hatay'dan yeni döndüm. Biraz fazla içinde bulundum, o yüzden de zorlanıyorum'' ifadelerini kullandı.

Tüm TV kanalları "Türkiye Tek Yürek" bağış kampanyası için ortak yayın gerçekleştirdi. Tarihi gecede 115 milyar 146 milyon 528 bin TL ve 9 milyon 10 bin adet SMS bağışı yapıldı.

Ünlü dizi ve program yüzlerinden Barış Arduç, Berk Oktay, Burak Özçivit, Alişan, Deniz Baysal, Hande Erçel, Engin Akyürek, Esra Erol, Afra Saraçoğlu, Burak Deniz, Alp Navruz, Aslı Enver, Merve Dizdar, Barış Falay, Selahattin Paşalı, Özge Özpirinçci, Uğur Güneş, Murat Yıldırım, Mehmet Özgür, Birkan Sokullu, Cem Öğretir, Eda Ece, Melisa Aslı Pamuk, Serdar Tuncer, Hüsnü Şenlendirici, İsmail Hacıoğlu, Kadir Doğulu ve eşi Neslihan Atagül Doğulu, Seda Sayan, Sibel Can, Hasan Can Kaya, Yılmaz Erdoğan, Eser Yenenler, Aras Bulut İynemli, Demet Özdemir, Ezgi Mola, Halit Ergenç stüdyoya gelen isimler arasında yer aldı. 

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Bağış için gelen telefonlara bakan oyuncu Bestemsu Özdemir canlı yayında duygu dolu anlar yaşadı. Telefonda konuşurken gözyaşlarına hakim olamayan Bestemsu Özdemir, Acun Ilıcalı'nın "Bestemsu çok ağlıyor çok duygulandı orada da biz de öğrensek aslında" şeklinde konuşması üzerine ''Ben Hatay'dan yeni döndüm. Biraz fazla içinde bulundum, o yüzden de zorlanıyorum'' açıklamasını yaptı ve hüngür hüngür ağladı.

Bestemsu Özdemir canlı yayında hüngür hüngür ağladı

Bestemsu Özdemir canlı yayında hüngür hüngür ağladı - Resim : 2

 

 

Bestemsu Özdemir canlı yayında hüngür hüngür ağladı ile ilgili etiketler Türkiye Tek Yürek Bestemsu Özdemir deprem Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.