Beşiktaş'ta herkes Sergen Yalçın derken sürpriz bir teknik adam geliyor! Fenerbahçe'nin eski hocası radara girdi

Beşiktaş'ta yerli adaylar arasına Sergen Yalçın'dan sonra Erol Bulut da girdi. İngiltere Championship ekibi Cardiff'i çalıştıran Erol Bulut'un Beşiktaş'ın yeni hoca listesinde yer aldığı iddia edildi.

Yeni hoca arayışları devam eden Beşiktaş'ta sürpriz bir yerli aday var. Siyah-beyazlıların bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran Erol Bulut'u gündemine aldığı öne sürüldü.

BEŞİKTAŞ, EROL BULUT'U LİSTEYE ALDI

Fanatik'te yer alan habere göre, Beşiktaş'ta yerli adaylar arasına Sergen Yalçın'dan sonra Erol Bulut da girdi. İngiltere Championship ekibi Cardiff'i çalıştıran Erol Bulut'un Beşiktaş'ın yeni hoca listesinde yer aldığı iddia edildi.

EROL BULUT'UN CARDIFF KARNESİ

İngiltere Championship ekibi Cardiff, Erol Bulut yönetiminde 47 maça çıktı. 49 yaşındaki hoca bu karşılaşmalarda 1.38'lik puan ortalaması tutturdu.

YABANCI TEKNİK DİREKTÖR ADAYLARI

Sergen Yalçın ve Erol Bulut dışında Beşiktaş'ın yabancı hoca adayları için de öne çıkan isimler var. Siyah-beyazlıların Hansi Flick, Niko Kovac, Frank Lampard ve Gennaro Gattuso'yu da gündemine aldığı öne sürüldü.

Beşiktaş'ta herkes Sergen Yalçın derken sürpriz bir teknik adam geliyor! Fenerbahçe'nin eski hocası radara girdi ile ilgili etiketler Erol Bulut Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.