Beşiktaş'ta Fernando Santos için karar verildi! Bu sezonu bitirecek ama devam etmesi için 2 şart bulunuyor

Tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş'ta bu sezonun beşinci teknik direktörü olan Fernando Santos için karar verildi. Üst üste kötü sonuçlar alması sonrası taraftarın da hedefi haline gelen Fernando Santos ile sezon tamamlanacak. Gelecek sezon devam edilmesi için ise 2 şart bulunuyor.

Türkiye Kupası ve ligde üçüncülük hedefi devam eden Beşiktaş'ta Fernando Santosile yolların ayrılmasına sıcak bakılmıyor. Siyah-beyazlılar, Portekizli hocanın geleceğiyle ilgili karar vermek için sezon sonunu bekleyecek.

BEŞİKTAŞ SEZONU FERNANDO SANTOS İLE BİTİRECEK

Sezona Şenol Güneş ile başlayan Beşiktaş ardından takımı sırasıyla Burak Yılmaz, Rıza Çalımbay, Serdar Topraktepe ve son olarak Fernando Santos'a emanet etti. 4 kez hoca değişikliği sonrası yönetim aynı sezonda 5. hoca değişikliği fikrine sıcak bakmıyor.

TEK ŞANSI VAR

Fanatik'te yer alan habere göre Fernando Santos'un takımın başında kalması için ise tek ihtimal var. Portekizli çalıştırıcı, hem Türkiye Kupası'nı kazanıp hem de ligi 3. sırada bitirirse yeni sezona da Beşiktaş'ın hocası olarak başlayacak.

Beşiktaş'ta Fernando Santos için karar verildi! Bu sezonu bitirecek ama devam etmesi için 2 şart bulunuyor ile ilgili etiketler Fernando Santos Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.